mirza2 0 Napisano April 19, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna Motocikl: Gilera runner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posto na ljeto planiram ici na more u Zakynthos (Grcka) potrebna je mi je putna oprema za stvari. Sva misljenja i prijedloga prihvatam kao i kritike. Lp iz Bosne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 20, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/tank-torbe/tank-torba-za-motor-kappa-lh201/ http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/repne-torbe-torba-za-zadnje-sediste/kappa-wa404/ http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/ranac-rancevi/torba-za-skuter-motor-ranac-kappa-wa402/ http://motoland.rs/oprema-za-motore/lampa-program/mrezice-za-prtljag-lampa-program/mrezica-za-motor-lampa-90500/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zakynthos ima, odnosno imao je pre neku godinu relativno loše puteve, dosta neravnina, šljunka... Naročito van glavne saobraćajnice, a to je uvek onaj put uz more. Jedan lekar na celom ostrvu (takođe vozi motor). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza2 0 Napisano April 20, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna Motocikl: Gilera runner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja brate imam zelju da idem na taj Zakynthos jos od kako su se pocele siriti slike one lagune, pa barem da idem 20km/h ilii pjeske idem na njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 20, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Planiras sa sr150? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na Navagio ides brodicem, to je jedini prilaz, a ima jos nekoliko top plaza na ostrvu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza2 0 Napisano April 20, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bosna Motocikl: Gilera runner 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sa sr150. Imam r6 u garazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 5-6 godina raspitivala se ja za kofer za Ninju, sto izgleda otprilike ovako: Zovem prodavnicu u Hrvatskoj, nemaju na stanju, ali zenska se raspituje za sta mi treba, ja kazem za put na more, na sta ona meni kaze: "Za more? Ma, kakav kofer na R-u?! Samo japanke i kreditna kartica!" Nije bilo bas tako, ali - torba na zadnjem sedistu, mreza preko torbe i sve cool. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 20, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I u pravu je bila, vidi na sta lici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano April 20, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se ja pakujem kada idem za Grcku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam isao Vranje -> Berlin -> Vranje, zadnjeg dana odvozio oko 1200km (Krakov -> Vranje). Nije isti tip sportskog motora jer je kod mene 3/4 pozicija sedenja, ali ono sto mogu da ti preporucim su cepici za usi, potkapu, i veci vizir za motor kako ti vetar ne bi udarao u grudi/kacigu. Ove tri stvari ce ti smanjiti umor za 50%.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 21, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po 4 motora u garaži da nam stoje. Za grad, za stazu, za put, i za brdo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 21, 2017 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ranac na ledja, tank torba i gasss za Rusiju Putopis: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101893-pet-drzava-za-pet-dana/?hl=%2Bpet+%2Bdrzava+%2Bza+%2Bpet+%2Bdana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 21, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja brate imam zelju da idem na taj Zakynthos jos od kako su se pocele siriti slike one lagune, pa barem da idem 20km/h ilii pjeske idem na njega Ove lagune ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides sam nije to nikakva filozofija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Realno kad si na moru vecinu vremena provedes u sorcu i papuca tako da je bespotrebno nositi gomilu stvari Jedina stvar bez koje ne treba kretati na put je kisnjak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan a mozes i bocnim torbama resiti sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...