Vaskec 22 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, u potrazi sam za spomenutim modelima. Stanje, ili jako dobro ili za potpunu restauraciju (ovo drugo mo je milije). Stanje izmedju mi nije interesantno jer obicno cena ne odgovara jer svakako mora da se sredjuje. Molim vas kontakte u PP posto trenutno putujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskec 22 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da promenim naslov ali r50/5 je u pitanju, greska je u kucanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskec 22 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan srecna trgovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...