Зорге 695 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И? Има неких новости? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nema sada nesto, zabatalio sam malo svoju igracku... Previse poslam, premalo slobodnog vremena. Savremena bolest... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan napravio silikonske znacke - original TMZ ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Их, сам их направио? Тек тако? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, ja samo uskenirao jedan slomljeni original koji sam imao i nacrtao preko toga u Corelu. Ustvari, to je onaj "pipavi" deo posla, koji oduzme dosta vremena. A imam drugara koji to pretvori u silikonsku znacku. Radi kvalitetno i povoljno. Sta god ti padne napamet. Boje je potrefio 100%, jedino sto sam ja posvadjan sa fotoaparatima, fotografijom, itd... pa ne umem to da uslikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo je odlicno ! Nema greske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Што би рекли Украјинци - "цiкаво". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nisam nesto stizao da se zabavljam sa motoricem, ali nabavio sam jedan za delove - bice posla preko zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enevene 0 Napisano Octobar 3, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Partizan m 50 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enevene 0 Napisano Octobar 3, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Partizan m 50 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Octobar 16, 2017 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan @enevene E, drago baš mi je drago neko sacuvao Krušik i da je još uvek u formi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rasko78 11 Napisano Jun 28, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep primerak će uskoro biti izložen i u Muzeju "Žeravica" u Novom Miloševu. U to sam siguran, jer je bio moj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2017 at 8:53 PM, SLOBANS said: Da, u iznenadjujuce dobrom je stanju sa obzirom da mu je skoro 60 godina. Nema godište na sebi, moja procena je da spada u prve primerke, posto su gotovo sve oznake na njemu austrijske. Nema tablicu sa oznakom modela i godištem, nisam nasao cak ni broj motora, ima samo nekakav broj ukucan na guvernalu. Kada se proizvodio (1958 do 1962 u Zagrebu), nije trebala za njega ni saobracajna ni vozacka, tretirao se kao bicikl. Verovatno je to razlog. Pratim oglase za stare mopede/motocikle vec duze vremena, jedini oglasa kojieg se secam vezanog za TMZ je bio jedan iz Subotice prosle godine. A ne mogu da mu nadjem trag, bio sam ubedjen da sam ga negde memorisa. Rado bih uzeo jedan u rezervu, ako ga pronadjem. Sama masina nije problem, kompletna je, a ono sto treba i da se doradi, nije neki bog zna kakav tehnoloski nivo. Problem ce mi biti ti ukrasni-zastitni limovi definitivno, tu si 100% u pravu. Ja reko da se ubacim u temu i pomognem ako i koliko mogu kad sam vec slucajno naisao... Mozda je bio jos neki TMZ u oglasima iz SU, ne znam... Ali ako je to covek na koga mislim a verovatno jeste, u godinama je, porodicni je prijatelj veoma dugo godina, bas ovih dana smo hteli da ga posetimo ali je jako lose i ne prima nikog... A sta je sa TMZom to ne znam jer je imao stvarno mnogo motora pa ko ce znati... Cim bude bio bolje nadam se da cu se setiti da ga pitam. Oglase za njega je postavljao njegov unuk sa kojim se ne cujem oko 5 godina, putevi nam se razisli, da ne pricam dalje o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ? Kenzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2530 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Danas na otpadu sam naišao u pravom momentu, i ugledao ovaj motorić, i baš me začudilo kada sam video da piše Krušik, i da je tako mali. Posle sam malo guglao, i postavio sam ga na Limundo: Pomoćni motor za bicikl Krušik Valjevo MO-1 - Limundo.com WWW.LIMUNDO.COM Pomoćni motor za bicikl, 2 - taktni, Oto Krušik Valjevo, S. F. R. Jugoslavija Valjevska fabrika "Krušik" osnovana je. U ponedeljak idem da preturam, da vidim ima li karburatora. Ne znam da li je u ovoj temi već bilo linkovano, ali ova stranica me oduševila: https://www.muzejgm.org/wp-content/uploads/2020/03/Zivot-u-snazi-motora-katalog.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6027 Napisano Jun 15 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala @vujo032 za link! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...