Slavo 59 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dje mogu naci ili ima li ko da prodaje zadnje amortizere za Yamahu X-City 2008god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano April 15, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slavo,znam da nema veze sa tvojim pitanjem i temom al ajd da iskoristim priliku. Gledam da uzmem takav skuter X-City 250 u tom nekom godistu, pa me zanima kakav je,kako bi ga ocenio? Izvini na skretanju sa teme,al ako imas neke savete dobrodosli su. Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skuter. Vrlo povozan, brz dovoljno, zastita od vjetra odlicna, potrosnja solidna, sve u svemu ja sam prezadovoljan. Za te novce za koje se prodaje x-citi i x-max mislim da je bestbuy i da je dosta bolji izbor od beverly-a Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 15, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si, ali probaj u Motoklinici ili Gavro iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dodao što se tiče motora. U mog Majesty-ja smo prepakovali skoro sve sa x-max-a, razlika između njih je, koliko sam ja shvatio, što majesty ima karburator a ovaj brizgaljku i što mu je rastojanje između varijatora i kvačila veće. Moja yamaha je iz 2001. god. ortak ima stariju (sve isto i prešao oko 100000km sa njom), a mislim da ti to govori sve o kvalitetu samog agregata.... Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano April 17, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje nov orginal, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na malo kasnijem odgovoru... Hvala na savetima,pomaze kad od kolege cujes utiske iz prve ruke. Hvala jos jednom i svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...