Borkosan 633 Napisano Jun 25, 2023 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da mu najvise smeta kad usporis na neku minimalnu brzinu, npr da predjes preko lezeceg i onda dalje nastavis sa ubrzavanjem, e tu su mi skripale lamele najvise bez obzira kako dajem gas, probao sam razne kombinacije. Kod samog kretanja skoro nikad.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1599 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 1048 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni na X9 bas kad usporavam zbog lezeceg policajca, a po prelazu istog, kada dam gas, hoce da trzne, kao da preskoci takt citav. Neretko i pustim, sacekam da kvacilo otpusti skroz(onaj osecaj kad skuter prestane da koči motorno, ne znam kako bih opisao, nisam strucan) i onda lepo ljudski zavrnem gas i baj baj. Lenji su malo ovi master agregati, verovatno zbog prenosa, vozio sam drugarov CRF250 imao sam dojam da vuče duplo bolje od X9ke... Doduse nisam isao u neke vece brzine... Sorry za blagi off Promenio Jun 26, 2023 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
РАФ 0 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint exactly Prijavi odgovor kao problematičan Скутераши шта купити, 300 или 400? Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 633 Napisano Avgust 1, 2023 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 400, ima jedan sveze oglašenSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk Miladinović 0 Napisano Avgust 3, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly 400cc Pozdrav, prijatelj vozi Beverlya 400cc, priča je sledeća: Upalili smo skuter sve normalno, provozali se kroz grad, ugasili ga, kada smo hteli da upalimo nije hteo, damo kontakt, pumpa za gorivo odradi, vergla sve normalno ali nikako da upali, oterali ga u servis, nekako uspeli tamo da upalimo (verovatno kada se motor ohladio) ali na leru krene da se guši, nekad primi mali gas pa krene da se guši posle par sekundi, ceo se zatrese, izdetonira i ugasi se, nekad se samo i ugasi kad pokušamo da damo gas. Promenili smo diznu, stavili od Punta 1.2 pošto je ista, bila je ista priča, poručili originalnu, stigla danas, za nijansu bolje ali opet sve u krug, zamenili svećicu, opet ništa, onda sam izvadio filter goriva, pročistio Cleanerom potom izduvao vazduhom, a zatim promenio i pumpu goriva, motor je napokon upalio, proradio malo na leru i dalje se gušio ali se nije gasio, primio je i pun gas, i tako je radio dobrih 15minuta, zatim je izdetonirao i posle opet nije hteo da pali, samo vergla..... Ima protok goriva, nije zapušen... Jedino da je mali pritisak ali nisam merio, mislim da je problem u elektronici (CDI) ali ne znam kako da proverim.... 2 SNIMKA: https://files.fm/u/uztwt8s28 Neka mišljenja / sugestije? Klinci smo, nemamo mnogo iskustva :) Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...