Maya Zmaya 8 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maya Zmaya 8 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Zmajče said: Opaaaa! Dobro nam došla! Post Scriptum: Fenomenalan nadimak! Hvala hvala Mi Zmajevi smo fenomenalni generalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 7, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Puno lepih kilometara da provozas. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Maya Zmaya said: Hvala hvala Mi Zmajevi smo fenomenalni generalno Realno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maya Zmaya 8 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Momentum said: Puno lepih kilometara da provozas. Srecno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom na Transalpu! Imaš još vremena da mu naguraš 10k km za ovu sezonu. Inače, iz ovoga se da zaključiti da motoristkinje vole zmajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maya Zmaya 8 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 0 postova Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, .milke. said: Neka je sa srećom na Transalpu! Imaš još vremena da mu naguraš 10k km za ovu sezonu. Inače, iz ovoga se da zaključiti da motoristkinje vole zmajeve. I ja se nadam za kilometražu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...