Borhez 85 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Interesuju me iskustva onih koji su vozili C1.Prevashodno mi treba za potrebe posla, dostava hrane. Da li se sa njim zaista moze produziti sezona, s obzirom na zastitu od vetra i kise kao i grejanja kabine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano April 3, 2017 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to masina za te stvari, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Zasto tako mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12748 Napisano April 3, 2017 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Glomazan i jako tezak skuter, iako pogonjen vrhunskim agregatom, mora da povuce oko 250kg sa sve vozacem. Redak je, nije jeftin, vencanica je i taj koji bude izrabljen posle nekoliko godina neces moci da prodas ili hoces za neke bezvezne pare. Ne tako dostupni delovi, pogotovo specificne stvari, racunaj da neko od zaposlenih verovatno nece voditi racuna... Inace je super masina po pitanju bezbednosti i zastite samo mislim da ekonomski nije isplativ za takvu vrstu posla. Bolje nekakav konvencionalni jeftin radni skuter tipa "Liberty", "Sh125" ili ako je potrebno vozilo funkcionise u svim vremenskim uslovima nekakav autic tipa Yugo 1.1 sa TU motorom, Panda 1.1 Fire i tome slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 4, 2017 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Interesuju me iskustva onih koji su vozili C1.Prevashodno mi treba za potrebe posla, dostava hrane. Da li se sa njim zaista moze produziti sezona, s obzirom na zastitu od vetra i kise kao i grejanja kabine? kabina se ne greje! ili greje se na sunce kad ga ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...