Jump to content

Moto Zajednica

Monokey ploca

Recommended Posts

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL650

Da ne bi otvarao novu temu, iskoristiću ovu staru, nadam se da mi autor neće zameriti.

Dakle, potrebna mi je monokey ploča za centralni kofer, ako neko od kolega ima, a prodao bi je.

Ja u stvari već imam nazovi ploču, a u stvari je to komplet onaj zadnji deo sa rukohvatima za suvozača na koji ide kofer.

20230410_175032.thumb.jpg.9525f738de7d299f929e7ffca9453adc.jpg

U pitanju je fabrički kofer za Stroma, negde sam pročitao da je Givijev model od 48l, samo brendiran za Suzuki, ali ne mogu da setim oznake. Koliko vidim, u pitanju je monokey kačenje, ako ne grešim.

20230410_174938.thumb.jpg.80f2af1a80437c7bd83488e79477b6f0.jpg

E sad, lepo on i čvrsto stoji, sve je to u redu, ali mi pozicija ne odgovara, previše  je napred postavljen, i ima vrlo malo mesta za suvozača, pogotovo zbog onog naslona, koji dodatno smanjuje taj prostor. A plus, ne mogu da skinem sedište dok je kofer na mestu, jer sedište mora malo nazad, pa tek onda gore.

Ideja mi je da nabavim drugu ploču, i da je postavim preko postojeće, samo 5 - 10 cm unazad i da tako rešim ovaj problem.Sva ostala rešenja su mi komplikovana, i zahtevaju prepravku, sečenje, varenje postojeće konstrukcije, što svakako želim da izbegnem.

Ploča može biti korišćena, ali da je u funkcionalnom stanju i bez oštećenja.

Evo ovde se lepo vidi kofer.

20230928_171607.thumb.jpg.e9b0b92cac4d862c38fe9491c428a84c.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV
1 hour ago, Predator016 said:

Da ne bi otvarao novu temu, iskoristiću ovu staru, nadam se da mi autor neće zameriti.

Dakle, potrebna mi je monokey ploča za centralni kofer, ako neko od kolega ima, a prodao bi je.

Ja u stvari već imam nazovi ploču, a u stvari je to komplet onaj zadnji deo sa rukohvatima za suvozača na koji ide kofer.

20230410_175032.thumb.jpg.9525f738de7d299f929e7ffca9453adc.jpg

U pitanju je fabrički kofer za Stroma, negde sam pročitao da je Givijev model od 48l, samo brendiran za Suzuki, ali ne mogu da setim oznake. Koliko vidim, u pitanju je monokey kačenje, ako ne grešim.

20230410_174938.thumb.jpg.80f2af1a80437c7bd83488e79477b6f0.jpg

E sad, lepo on i čvrsto stoji, sve je to u redu, ali mi pozicija ne odgovara, previše  je napred postavljen, i ima vrlo malo mesta za suvozača, pogotovo zbog onog naslona, koji dodatno smanjuje taj prostor. A plus, ne mogu da skinem sedište dok je kofer na mestu, jer sedište mora malo nazad, pa tek onda gore.

Ideja mi je da nabavim drugu ploču, i da je postavim preko postojeće, samo 5 - 10 cm unazad i da tako rešim ovaj problem.Sva ostala rešenja su mi komplikovana, i zahtevaju prepravku, sečenje, varenje postojeće konstrukcije, što svakako želim da izbegnem.

Ploča može biti korišćena, ali da je u funkcionalnom stanju i bez oštećenja.

Evo ovde se lepo vidi kofer.

20230928_171607.thumb.jpg.e9b0b92cac4d862c38fe9491c428a84c.jpg

Samo kačenje kofera je malo drugačije i 99% je da ti neće odgovarati givi ploča. Možeš svoju ploču sa isečeš i napraviš među ploču  i svoju zavrneš na ploču koju si dodao. Ili da sa svoje prekopiraš na novu, tvoja ostaje tu gde jeste. 

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja