M a R k o 380 Napisano Mart 26, 2017 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi/Kappa monokey plocu. 064/ 212 44 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Mart 28, 2017 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan imas na KP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan jbg.imam negde i to novu, ali monolock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 618 Napisano Mart 28, 2017 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti sredim 20% popusta na ovu sa KP. Znam se sa gazdom Taman da popuni rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Mart 29, 2017 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano April 6, 2017 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano April 7, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Imam viska givi M3 pusti PM ako si zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 396 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan jel ova ploca jos aktuelna i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi otvarao novu temu, iskoristiću ovu staru, nadam se da mi autor neće zameriti. Dakle, potrebna mi je monokey ploča za centralni kofer, ako neko od kolega ima, a prodao bi je. Ja u stvari već imam nazovi ploču, a u stvari je to komplet onaj zadnji deo sa rukohvatima za suvozača na koji ide kofer. U pitanju je fabrički kofer za Stroma, negde sam pročitao da je Givijev model od 48l, samo brendiran za Suzuki, ali ne mogu da setim oznake. Koliko vidim, u pitanju je monokey kačenje, ako ne grešim. E sad, lepo on i čvrsto stoji, sve je to u redu, ali mi pozicija ne odgovara, previše je napred postavljen, i ima vrlo malo mesta za suvozača, pogotovo zbog onog naslona, koji dodatno smanjuje taj prostor. A plus, ne mogu da skinem sedište dok je kofer na mestu, jer sedište mora malo nazad, pa tek onda gore. Ideja mi je da nabavim drugu ploču, i da je postavim preko postojeće, samo 5 - 10 cm unazad i da tako rešim ovaj problem.Sva ostala rešenja su mi komplikovana, i zahtevaju prepravku, sečenje, varenje postojeće konstrukcije, što svakako želim da izbegnem. Ploča može biti korišćena, ali da je u funkcionalnom stanju i bez oštećenja. Evo ovde se lepo vidi kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Jun 20 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Predator016 said: Da ne bi otvarao novu temu, iskoristiću ovu staru, nadam se da mi autor neće zameriti. Dakle, potrebna mi je monokey ploča za centralni kofer, ako neko od kolega ima, a prodao bi je. Ja u stvari već imam nazovi ploču, a u stvari je to komplet onaj zadnji deo sa rukohvatima za suvozača na koji ide kofer. U pitanju je fabrički kofer za Stroma, negde sam pročitao da je Givijev model od 48l, samo brendiran za Suzuki, ali ne mogu da setim oznake. Koliko vidim, u pitanju je monokey kačenje, ako ne grešim. E sad, lepo on i čvrsto stoji, sve je to u redu, ali mi pozicija ne odgovara, previše je napred postavljen, i ima vrlo malo mesta za suvozača, pogotovo zbog onog naslona, koji dodatno smanjuje taj prostor. A plus, ne mogu da skinem sedište dok je kofer na mestu, jer sedište mora malo nazad, pa tek onda gore. Ideja mi je da nabavim drugu ploču, i da je postavim preko postojeće, samo 5 - 10 cm unazad i da tako rešim ovaj problem.Sva ostala rešenja su mi komplikovana, i zahtevaju prepravku, sečenje, varenje postojeće konstrukcije, što svakako želim da izbegnem. Ploča može biti korišćena, ali da je u funkcionalnom stanju i bez oštećenja. Evo ovde se lepo vidi kofer. Samo kačenje kofera je malo drugačije i 99% je da ti neće odgovarati givi ploča. Možeš svoju ploču sa isečeš i napraviš među ploču i svoju zavrneš na ploču koju si dodao. Ili da sa svoje prekopiraš na novu, tvoja ostaje tu gde jeste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...