Surb 66 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko napravio ovakav nosac za motorcilk. Radi se o rmz250, tezina oko 100 kg. Ako neko ima iskustva interesuje me da li ovo moze da se instalira na automobil i da li je dozvoljeno da se ovako vozi motorcikl u Srbiji. Gde m,oze da se uradi atest ako je dozvoljeno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 25, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije prikolica i ne prelazi dozvoljenu duzinu tereta koji moze biti iza vozila, ne vidim razlog zasto nebi moglo. Neko montiranje na kuku mi izgleda kao dobro resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 25, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хм, колико се сећам другар је имао нешто слично за ауто, или за комби, нисам сигуран. Носили су на њој синовљеву RS50. Kaд ископам слике на фб могу окачити овде или ти послати ПП. Ово коментаришем само да ми се сачува тема и да не заборавим. Такође ћу га питати и ово да ли је дозвољено и јел треба атест. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam pre neki dan u AMSS (naravno od jednog do drugog, jer niko nije znao) i na kraju su mi dali broj od gospodina Loncara. Njega sam pozvao i objasnio mu sta zelim, ali mu nisam pokazao slike. Rekao mi je da bi bilo dobro da to kupim u nekoj fabrici jer je ovo luda zemlja, a kada sam rekao da se ne proizvodi u SRB onda mi je rekao da pogledam na aliexpressu, pa sad kontam, da ja to sam napravim i odradim neku homologaciju na portugalsom ili kineskom jeziku. Sta mislite? Inace, rekao mi je da nije potreban atest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što kuka uglavnom ima dozvoljeno vertkalno opterećenje do 75kg, ja sam imao nosač za 2 ili 3 bicikle koji sam hteo da prepravim takodje u ovakav nosač za cross, ako će neko da te drka može samo za to vertikalno opterećenje, neke kuke imaju veće neke manje dozvoljeno (nije u pitanju vučna sila). Često ti nosači za kuku imaju i soptvenu signalizaciju, pa ne mogu da te drkaju ni za gabarite... Nosači za bicikle, i boksovi za pse (koji se takodje montiraju na auto kuki) nemaju nikakve sertifikate i čuda koja si ti dužan da daš na uvid organima, em nemaju dodira sa nekom registracijom jer nisu vučna- priključna vozila. napravi i bole te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Mart 27, 2017 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tu je ipak veliki problem vertikalno opterecenje, jer je motor tezak 100+ kg i pitanje je da li bi kuka za auto to izdrzala jer je sila mnogo veca tokom voznje kad se auto vozi po neravnom putu. Ovo sa slike je dzip, kod njih su kuke jace i vezuju se za sasiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...