bojanh 142 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima na Ebay i da kosta 20-30e, ali mi se ne ceka 10-15 dana dok je sezona u toku.Jel imaju negde u Srbiji da se kupe reparacioni kitevi za prednji kocioni cilindar ? http://www.ebay.com/itm/Front-Brake-Master-Cylinder-Rebuild-Repair-Kit-Suzuki-GSX-R750-GSXR-GSX-R750-/311411814329?vxp=mtr&hash=item4881972fb9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Mart 25, 2017 Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put sigurnost zrenjanin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ne gumice,nego kompletan reparacioni kit, originale, opruga,platne itd,tj kompletna unutrasnjost kocionog cilindra,sve sto se nalazi unutar njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Mart 25, 2017 Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalješ im cilindar oni urade šta treba i vrate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Mart 25, 2017 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Neka hvala,radije cu onda Ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pozoveš sagmajsterovu prodavnicu, trebalo bi da ima, nije mi pri ruci katalog... Inače, sigurnost ima dobre proizvode.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...