demro.st 435 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan kupujem paktreger za suzuki vs 800...intruder sisi bar imam tako da mi treba samo korpica ili kako se vec zove prilozicu sliku sta trebam hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Mart 23, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko sebi pravio da bude funkcionalno bez da bude previse lepo. Tako i ti sebi napravi, hromiraj i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam nosač tablice ako ti treba,sa strane sto dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan imam nosač tablice ako ti treba,sa strane sto dodje trebalo bi mi i nosac pisi na pp hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pa zar niko ne prodaje neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mogu te sad cimnuti ako nije kasno a moze i sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nemas bas mnogo izbora, ja sam isti problem imao sa Yamahom. Ili da porucis sa ali expressa ili kod Sebe da ti sklepa nesto pa kako bude. Meni je Seba napravio ali nije hromirano pa malo odudara od ostatka motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano April 14, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za shadowku pravio Juga iz Bele Crkve. Uradi ti covek od inoxa i bude vecno. Mozda imas i opciju da ti uradi od obicnih cevi pa da ti kasnije hromiras negde. U svakom slucaju pogledaj na sajtu www.prohrommetaldizajn.rs Covek je za svaku preporuku. Ovih dana planiram da odradim crashbar kod njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 14, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za shadowku pravio Juga iz Bele Crkve. Uradi ti covek od inoxa i bude vecno. Mozda imas i opciju da ti uradi od obicnih cevi pa da ti kasnije hromiras negde. U svakom slucaju pogledaj na sajtu www.prohrommetaldizajn.rs Covek je za svaku preporuku. Ovih dana planiram da odradim crashbar kod njega.... hvala pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...