Mare70a 1399 Napisano Mart 22, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Golf 1.6,High line paket opreme,ja sam prvi vlasnik od uvoza 2010.Registrovan do oktobra 2017. Presao je 248000,105 KS.Auto je u fabrickom stanju,redovno i bolesno odrzavan.Svaka zamena tockova letnjih i zimskih,skidane su oplate ispod krila i prana prljavstina ispod krila. Tockovi zimski nisu u ponudi ali sve je stvar dogovora.Stanje auta perfektno.Menjane opruge-Kayaba,amortizeri-Kayaba,solje amortizera,gumice balans stangle,ATE diskovi i plocice,alarm,lamda sonda,nosaci motora Lempferder novi,nosac na menjacu POWERFLEX,Varta akumulator. Dajem stare originalne opruge u kutijama od novih.Auto ne zaprlja ulje od zamene do zamene.Sve radi,bez skrivenih mana.Vlasnik 7 godina.Servisna istorija od mene i od proslog vlasnika.Dva seta kljuceva,privezaka za alarm kao i od zedera i treci plasticni,tzv.servisni kljuc..Prenos obavezan.Prosecna cena od gomile golfova je 2900 te posto ovaj auto vredi dosta vise od trzisne,ipak ide za prosecnu od 2900. Nemojte zvati i nuditi manje,nije hitno,znam da ih ima i jeftininijih. Auto nema plin jer...da je Nemac hteo plin da ugradi,imao bi fabricki.Nista budzeno,nista Tuning-Styling.Za vise informacija pozvati,bez zamena. Hvala na paznji. Mare 063 53 53 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, šteta što je sa troje vrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 22, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep Golfić! Troje vrata je nekome plus, imam malu decu i ne volim kada čeprkaju oko kvake, na stranu što je šasija čvršća i manje se ugiba. Sedišta se sama povlače napred i ima mesta na pretek za ulazak i krupnijim osobama. Mana troje vrata je što su jako teška i dugačka. Imam sličnog sa istom km samo zadnja serija tdi, kraj 2003. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...