mile fazer 4464 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2020. at 10:33, mile fazer je napisao: otkazao sam smještaj a do osmog mjeseca praticemo situaciju sa coronom i tu i u BiH, Austriji , Sloveniji, Italiji, Srbiji kao i u zemljama u okruzenju pa donijeti odluku. Bojim se drugog vala epidemije jer vec se i javlja. Smještaja ce biti pa ..... možda se i vidimo. dobro je rekao ovaj iznad, drugi val je krenuo pa sada, kako stvari stoje, najvjerovatnije ce biti još jedan kasniji termin moto festa, ako ga i bude u ovoj godini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Jun 26, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguce a i sve je u opticaju ... Kao sto je skoro neko rekao, treba iskoristiti svaki vikend, ako ne za skup, onda bar za neku voznju. Godina brzo prodje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2740 Napisano Jul 29, 2020 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li će biti moto festa ? vidim reklamiraju se na instagamu, ja im pustio poruku reko da vidim dal da planiram unapred za avgust ... ali nisam dobio nikakav odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Avgust 1, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno se reklamiraju, usli su u period manje od mesed dana do samog dogadjaja... Cenim da ce se odrzati. Mi svakako imamo rezeevaciju smestaja, ako nista drugo, nije Fest jedina stvar koja je dobra u BL i okolini... Bili smo pre mesec dana, napravili turu, kanjon Vrbasa, Janjski Otoci, izvor Plive, Balkana, Manjaca... Samo da otvore kafane u BL, da zarvorimo krug sa ocenom 10, ovako je ocena 9. Hehe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 1, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se, nadamo ... I polako se spremamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2621 Napisano Avgust 4, 2020 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja nada umrla. Otkazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2740 Napisano Avgust 4, 2020 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre baš pročitah njihovo zvanično obaveštenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 5, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice moto skupova, za ovu godinu (moje misljenje) je zavrseno, ev.nesto oko nove godine ako dozvole. Ipak je ovo uzelo maha, pogotovo u Bosni...a i kod nas. Zao mi je, nadam se da cemo se druziti sledece godine. Puno pozdrava Banja Luci i svim ljubiteljima dva tocka ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ekipa cemo, ako Bog da, 21.08. da se provozamo do Banja Luke, posjetimo domaćine u bike baru "Košnica". ....može kako može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi nas sestorica 21.08. iz NS... Za subotu zakazan raftin Vrbasom, a posle neka tura i nedelja nazad za NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da se pridruzim, ali moji planovi za BL su bili zadnji vikend avgusta, a i to je zbog obaveza "na ljuljasci"... mada ne znam, od 18.sam u Sarajevu, porodicno, autom. Tesko da bih stigao nazad za Bg, pa na skup. Momci ( i devojke, ako ih vodite) lepo se provedite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 16, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc dobijem informaciju od suraka iz Sarajeva da su putevi kroz RS i FBiH prepuni policije. Dve vrste kontrole : kamera na malom tronoscu pored puta, snima brzinu i salje kaznu na kucnu adresu , preko tablice. Tu smo zasticeni jer na motorima nemamo prednju. Druga kontrola je rucni radar, iskacu iz zbunja, u krivini, na raznim mestima gde ih ranije nikad nije bilo... Cuvajte se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Blaza said: Sinoc dobijem informaciju od suraka iz Sarajeva da su putevi kroz RS i FBiH prepuni policije. Dve vrste kontrole : kamera na malom tronoscu pored puta, snima brzinu i salje kaznu na kucnu adresu , preko tablice. Tu smo zasticeni jer na motorima nemamo prednju. Druga kontrola je rucni radar, iskacu iz zbunja, u krivini, na raznim mestima gde ih ranije nikad nije bilo... Cuvajte se ! Hvala, uskoro treba da krenem ka Bosni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 16, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dve grupe na Viberu preko kojih vozaci javljaju drugima gde su ih videli, da drugi znaju. Jedna za podrucje Raca - Bijeljina - i okolo a druga Istocno Sarajevo, Romanija itd. Moj tel je malo stariji, Viber mi radi "na misice" i ovo ne moze da sljaka. Kod supruge radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 16, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Imaju dve grupe na Viberu preko kojih vozaci javljaju drugima gde su ih videli, da drugi znaju. Jedna za podrucje Raca - Bijeljina - i okolo a druga Istocno Sarajevo, Romanija itd. Moj tel je malo stariji, Viber mi radi "na misice" i ovo ne moze da sljaka. Kod supruge radi... Kako se ulazi u tu grupu za BN? Znacilo bi mi, jer cesto idem tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 16, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino na tvoj broj telefona da ti posaljem pozivnicu. Veceras sam u Sa a ti mi mozes poslati broj na pp pa ti saljem direktno iz Sa. Ev sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Avgust 16, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blaza je napisao: Sinoc dobijem informaciju od suraka iz Sarajeva da su putevi kroz RS i FBiH prepuni policije. Dve vrste kontrole : kamera na malom tronoscu pored puta, snima brzinu i salje kaznu na kucnu adresu , preko tablice. Tu smo zasticeni jer na motorima nemamo prednju. Druga kontrola je rucni radar, iskacu iz zbunja, u krivini, na raznim mestima gde ih ranije nikad nije bilo... Cuvajte se ! Niste zasticeni jer prati obe trake tako da te moze skinuti i u odlasku. Svakako se pripazite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2621 Napisano Avgust 16, 2020 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Blaza je napisao: Sinoc dobijem informaciju od suraka iz Sarajeva da su putevi kroz RS i FBiH prepuni policije. Dve vrste kontrole : kamera na malom tronoscu pored puta, snima brzinu i salje kaznu na kucnu adresu , preko tablice. Tu smo zasticeni jer na motorima nemamo prednju. Druga kontrola je rucni radar, iskacu iz zbunja, u krivini, na raznim mestima gde ih ranije nikad nije bilo... Cuvajte se ! Da da radara je na sve strane e taj na tronozcu se zove Ramer i ima mladjeg brata koji se zove Dual Ovaj prvi je mene slikao odpozadi i poslao mi kaznu na 200 evra i dva mjeseca uzeo dozvolu E sad, sto se tice stranih tablica, ne moze da ti posalje na kucnu adresu ali ukoliko patrola zaustavi vozilo moze preko aplikacije koju imaju da provjere da li je neki od radara slikao prekrsaj i onda ide dalja procedura. Pre 2 sati, Nolanka je napisao: Kako se ulazi u tu grupu za BN? Znacilo bi mi, jer cesto idem tamo. Posalji mi broj, ja tu grupu stalno provjeravam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10058 Napisano Avgust 16, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji , koji je ovo smor !!! Stigao do Bijeljine, svratio na kafu (Petric petrol) da dodjem sebi ... od granice, S. Raca vozim auto 50 km/h, d'umrem... kad sam video na obilaznici oko Bijeljine da je 80 km/h, ogrejalo me sunce ! Treba voziti po propisima do Sarajeva, poludecu. Motor je zakon ! Ne bih jurcao, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Avgust 26, 2020 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan da,da sad ima jedno šest presretača,iz svake rupe ispadaju i kažnjavaju,ramera i duala sakrivenih,maskiranih koliko hoćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...