Borkosan 619 Napisano Maj 5, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam bio prvi put, sta reci odlicni utisci. Planiram da idem samo na jedan dan jer u Subotu imam proslavu 25 godina mature ( al sam mator ). Takonda u Petak ujutru polako iz NS, Bijeljina, Brčko itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam prognozu na Accu Weather, taj vikend prognoziraju oluju i grmljavinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Mister Bob je napisao: Sad gledam prognozu na Accu Weather, taj vikend prognoziraju oluju i grmljavinu... Nijedna vremenska prognoza ne može da uradi tačnu prognozu za toliki dalek period. Dugoročne prognoze se rade na proračunu stanja vremenskih prilika u prošlom periodu (par godina unazad) i na osnovu toga se proračunava kakvo će vreme biti. Čak ni tako urađena prognoza nije ni izbliza sigurna, a kamoli ovo da će biti oluje i grmljavine. Olujni oblaci su najčešće lokalnog karaktera, formiraju se često iznenada usled trenutnih vremenskih prilika... Jedina ˝realna˝ i donekle sigurna prognoza ( a i sama reč kaže - prognozirati - pogađati) je danas za danas... Sve što se više ide unapred sve su manje šanse za ostvarivanjem te prognoze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam da je prognoza za toliki period više nagađanje,ali u zadnje vreme su dosta precizni na 24/ 48 sati, čak pogode i intezitet padavina , a ne samo da li će biti ili ne.. Ja se spremam, bez obzira na vreme, kompeltiram stvari, nabavio sam skoro sve,pa i kišno odelo, nadam se da ga neću vaditi usput ,e da,ostao mi je samo još zeleni karton... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 6, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nešto spremam, nisam nikad bio u BL, a bendovi mi nešto izazivaju nostalgiju. Koji put odabrati, s obzirom na to da moj Đoka (baba Honda) voli malo sporiju vožnju, oko 80 km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam u Gradišci,50km od Banjaluke pa ako zatreba bilo kakva pomoć(zlu ne trebalo) javite se na 065 534 678. Nadam se da ću neke od vas upoznati na festu,možete me prepoznati po bordo Beverly-ju 500 i bijelim BJB majicama koje nosimo supruga i ja E sad ta oluja... valjda će nas omašiti.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 8, 2019 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2019. at 1:36, igogitar je napisao: Ljudi ja sam u Gradišci,50km od Banjaluke pa ako zatreba bilo kakva pomoć(zlu ne trebalo) javite se na 065 534 678. Nadam se da ću neke od vas upoznati na festu,možete me prepoznati po bordo Beverly-ju 500 i bijelim BJB majicama koje nosimo supruga i ja E sad ta oluja... valjda će nas omašiti.. Prosle godine smo je omasili za dlaku Jbg ja ove godine ne mogu doci, sestra odlucila da se uda bas na taj dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10379 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto svi nešto vole baš taj datum...25-i...sve me asocira na nešto davno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2019. at 22:28, DedaSale je napisao: I ja se nešto spremam, nisam nikad bio u BL, a bendovi mi nešto izazivaju nostalgiju. Koji put odabrati, s obzirom na to da moj Đoka (baba Honda) voli malo sporiju vožnju, oko 80 km/h? ja znam samo da neću autoputem, zato što je dosadno, a mami me da ga odvrćem, a zaštita od vetra je takva da posle 10 minuta od 120 kmh dobijem upalu vratnih žila.. zato više volim regionalni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 8, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Koji put preporucujeto od Budve/Becica do Banja Luke? Ali da moze da se odvoza za jedan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pare koje sam spremio za Banja Luku sam morao da načnem jer mi je auto crkao...tako da nema šanse da se sakupim opet do 25. Moraću i ovaj susret da propustim...a toliko sam se radovao odlasku. Znao sam da će nešto da mi usere radost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10379 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, ThePainkiller je napisao: Pare koje sam spremio za Banja Luku sam morao da načnem jer mi je auto crkao...tako da nema šanse da se sakupim opet do 25. Moraću i ovaj susret da propustim...a toliko sam se radovao odlasku. Znao sam da će nešto da mi usere radost... Pozajmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru ležem pod auto i pokušaću sam da izmenjam to što treba. Ako to uspem, onda ću uštedeti dovoljno da bi ipak mogao da idem u BL. Majstor mi traži poprilično puno novca za nešto što se meni čini da bih možda i sam mogao uraditi...videćemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, draki je napisao: Prosle godine smo je omasili za dlaku Jbg ja ove godine ne mogu doci, sestra odlucila da se uda bas na taj dan Ako,ako Draki,nek joj je sa srećom! Biće prilike da se opet sretnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Maj 9, 2019 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je spomenuo BJB majice. Gde to moze da se uzme, nabavi, kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 9, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj rezervisan 24 i 25 maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAJDA 3 Napisano Maj 15, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: SUZUKI GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se priblizilo... SITNOOOOO.... Samo jos kad bi nas i vreme posluzilo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da, ja radim još do subote 18.tog pa onda na stari godišnji da potrošim tih 5, 6 dana i spojim sa BL. valjda ce se neki od nas sa bjb. a sastati negdje, barem, uz pivo ako ne i neku vožnju naokolo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovoj varijanti? Ja isto ne bih bas birao auto put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Maj 16, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: Sta mislite o ovoj varijanti? Ja isto ne bih bas birao auto put? Koliko se sećam taj put je opterećen, gužva, ograničenja... Bolje opaliti autoputem, skratiti muku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 17, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni put koridorom nije ostao u lepom secanju. Radije bi malo juznije kroz brda i planine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan To juznije nije ova ruta sto sam ja postavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister Bob 20 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam gledao tu rutu, posle Brčkog se ide južnije , prema Dubravi, pa onda na Doboj, a odatle je do BL novi auto put. Znači ima svega, i regionalnog, i autoputa. Druga opcija je valjda posle Brčkog ići malo severnije,prema Dervanti ,pa se posle opet uključuješ na autoput..Možda bi neko, ko je već prolazio tuda, mogao bolje da objasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Maj 18, 2019 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2019. at 19:44, mile fazer je napisao: da, ja radim još do subote 18.tog pa onda na stari godišnji da potrošim tih 5, 6 dana i spojim sa BL. valjda ce se neki od nas sa bjb. a sastati negdje, barem, uz pivo ako ne i neku vožnju naokolo. Valjda cemo uspijeti pivu popiti,meni radna subota za moto fest,kao za k....,a i dolaze mi iz centrale kluba iz Bg gosti!! Al ja i ti moramo barem jednu popiti!! Naravno i ko se jos prijavi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...