Mare70a 1399 Napisano Mart 20, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pezo 206,vodi se na moju zenu..tek registrovan,prava kilometraza 155000,veliki servis radjen na 125 000,sutra ujutru ide da se uradi i mali servis.Servisna istorija kompletna za [poslednjih 10 god ako ne i duze.Dva kljuca. Auto je malo vozen,nije bio odvaljen.Krila su zamenjena jer i je zenka iscukendala na stubice a kako nisam bio u prilici da nadjem u boji,stavio sam siva.Imam slike i starih krila kako su izgledala. Hauba je kao sa slike,kome ne smeta estetika,autic bombonica. Auto ima komande na volanu,siber,podizace,klimu,prvu pomoc,akumulator kupljen 2014. Motor 2.O hdi,mali potrosac,zvrk.Motor suv,nije pran,sapuce,sve ispravn,perfektan,potrosnja oko 5-6 lit.gradske voznje.Sipas pa na tri meseca opet.Model bez plivajuceg zamajca i dpf filtera. Od ulaganja jedino gumidzonke da se kupe,mogu ove ali bi mu prijale nove. Cena 1999 eur,za koleze moze i neki dogovor za estetiku.Iskreno,mrzi me da se cimam kod farbara i da cekam koji eur vise,mozda je neko sa foruma farbar pa eto lep autic za pristojne pare. Mare 063 53 53 10...auto se nalazi u Zemunu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 21, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen mali servis,za kolege sa foruma lep popust kao sto vec rekoh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 26, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1700 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 27, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Porucena i hauba u sivoj boji...znaci samo da se izlakira u boji kola kome smeta i autic tip top Ako ne ode do sledeceg ponedeljka,farbam ga ja i onda ide za vise para.mrzi me da se smaram i u to ime PLACAM PRENOS u ceni od 1700 na vase ime. Mislim da je fer i cena i ponuda. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 28, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 28, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi se boja za auto upravo,stigla i hauba...kad se ofarba,poslednja cena ce biti 1900 eur .za kolege sa foruma....na oglasu i bubnju visa....udjoh u proces farbanja. Auto ima servisnu i racuna za dosta unazad. Kad se ofarba,TOP polovnjak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 3, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi punio server sa fotkama i d,vidi se u prvom postu o cemu se radi,saljem link polovnih automobila radi brzeg i lakseg uvida. Autic je ofarban,picnut,ceka novog vlasnika. Motor 90 ks,nema plivajuci niit dpf filter.Novi tip u pitanju. Znam da je suprotno pravilu foruma,ali posto je sve vec gore receno,nadam se razumevanju od strane admina. Hvala http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9905206/peugeot-206-20-hdi-vlasnik-7god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 5, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat autic,moze lock. Hvala na paznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...