dakara 14 Napisano Mart 16, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Ducan Bijeljina,organizuje Prvi Moto susret 4,5,6 avgusta 2017. .Detaljnije informacije uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Mart 16, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko to razlicitih moto sklubiva organizuje susrete u bijeljini. malo malo neki susret i uvek neko drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Mart 16, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi postojimo od 2008,sticajem okolnosti(nažalost loših)ovo nam je prvi Moto skup.U Bijeljini(sa okolinom)postoji dosta klubova oko 10 i ima dosta njih koji su već pravili i pravice susrete u Bijeljini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 16, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi Beli rekao, SAMO JAKO! Momci, svako dobro u organizaciji vam zelim i vidimo se P.S. Ako sta zatreba znate broj, zovite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 16, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi Beli rekao, SAMO JAKO! Momci, svako dobro u organizaciji vam zelim i vidimo se P.S. Ako sta zatreba znate broj, zovite Bas ce tebe baksuza da zovu, da se posle i taj klub raspadne pu pu pu daleko bilo :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 16, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi Beli rekao, SAMO JAKO! Momci, svako dobro u organizaciji vam zelim i vidimo se P.S. Ako sta zatreba znate broj, zovite Bas ce tebe baksuza da zovu, da se posle i taj klub raspadne pu pu pu daleko bilo :D Murš tamo! Ja vjerujem u ove momke, ima susret da bude za 10. Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Draki,vidimo se obavezno.. :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 17, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam ja u njih, nego u tebe Znaci prva nedelja avgusta, aj otvoricu bolovanje eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji obavezno,nećeš se pokajati .Detaljnije informacije(u vezi skupa)uskoro!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 17, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dodji obavezno,nećeš se pokajati .Detaljnije informacije(u vezi skupa)uskoro!! Draki i ja smo ti kao toda i voda, dolazimo 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2017 at 0:42 PM, dakara said: Dodji obavezno,nećeš se pokajati .Detaljnije informacije(u vezi skupa)uskoro!! Da li se zna lokacija? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 16, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock said: Da li se zna lokacija? Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce marketing tim MK Ducan za koji dan da izadje sa svim informacijama Ocekuje se vrhunska lokacija, program a nadamo se i dobrom vremenu Bice to prilika da i ja, kao motorista iz Bijeljine, ugostim prijatelje ali i clanove foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Posto je avgust u pitanju , planiracu da dodjem, i prvi put u te krajeve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 16, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, draki said: Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce marketing tim MK Ducan za koji dan da izadje sa svim informacijama Ocekuje se vrhunska lokacija, program a nadamo se i dobrom vremenu Bice to prilika da i ja, kao motorista iz Bijeljine, ugostim prijatelje ali i clanove foruma Nek Dusko samo iznese pletaru iz podruma do duse mogu ja i u podrumu @hard_rock ako ides preko Sapca mozes slobodno racunati na mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bih tuda isao ako idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 17, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Throttle Addict said: Nek Dusko samo iznese pletaru iz podruma do duse mogu ja i u podrumu @hard_rock ako ides preko Sapca mozes slobodno racunati na mene. @Throttle Addict Jel te neko vukao za jezik Cekam vas u Bijeljini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Maj 17, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, hard_rock said: Verovatno bih tuda isao ako idem Eto, ako resis javi se dal zbog voznje do tamo ili bilo cega tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Maj 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji dan ide flajer sa svim obavjestenjima!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga napokon drugari..Vidimo se 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 5, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo ovo zvuci,planiram turneju ove godine pa ako stignem dolazim na ladan NEKTAR...Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Jun 8, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne,ako se uklapamo u tvoju turneju naleti na koju gajbu Nektra..Vidimo se.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 10, 2017 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se blizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 10, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jos odlucujem da li cu doci bice gusto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jul 10, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, hard_rock said: Jos odlucujem da li cu doci bice gusto Rado cu ti pomoci oko donosenja odluke uz ladno pivo na Provali, i racunaj na drustvo u voznji od Sapca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...