cikuntopola 96 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da uradim remont alnasera na Hondi posto joj je bendiks u motoru a ne na alnaseru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
interceptor 0 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: okolina kragujevca Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je los anaser,on se nalazi spolja i moze ga uraditi auto elekticar(ako su lose cetkice)... mislim da mora da se ispusti ulje iz motora da bi se skinuo anaser.... a ako je bendiks los tu bi valjalo da posetis nekog servisera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kog elektricara?!Kome god pomenem da bendiks nije u alnaseru,odma ima neka zakazana posla i ne zna kad ce moci to da pogleda?!?! Zna li neko,negde,neki servis koji je vec imao iskustva sa HONDOM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je moguce da je tebi anlaser dobar. A posto se ne razumes u tehniku. Oteraj ti motor u servis. To ti je najbolje (najskuplje - najsigurnije). Verovatno si iz Toplole. Ako nemas nista blize, u Kg-u imas servise. Mozes otici kod Nese Lazarevica. A imas i servis u Balosavi, koji mnogi preporucuju. Njihove kontakt informacije imas u delu Servisi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je bendiks a niko od ovih servisera koje si naveo nemaju. ako neko zna gde da ga nabavi nek mi javi. P.S.Ima i neki Pedja Vatra iz Malih Pcelica,kazu da je i on vrlo dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni mislio da imaju na stanju ali verovatno mogu da naruce. ;D Imas i varijantu da sam narucis preko neta. Pogledaj ovde: http://www.cmsnl.com/honda_model8286/ E sada, koliko vidim, nisi jos sigurnan sta treba da se naruci... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Pedja iz Kragujevca ima VFR a u rasturu, a mislim da ima čak i ceo agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva!Zvao sam ga juce ali posto je to mana VFR-u on nema ni jedan a i cenio ih 100e polovan.Ima da se naruce iz inostranstva rolnice,opruge i ploca sa ricnama u koju ulazi osovina alnasera za 70 e novo!Koliko sam upucen to jedino u bendiksu crkava a ostalo stavis sa starog. ISPRAVKA:Pedja ima bendiks ali bez te ploce tako da mi ne vrsi posla.U svakom slucaju nije na odmet da se ima Pedjin tel. zlu ne trebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Crkava zbog predugog verglanja usled ne sevisa i slabog akumulatora. Jebi ga to mu je jedina mana...... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...