ThePainkiller 4384 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam od člana Arsa sa foruma dobio membranu za moju originalnu pumu goriva za TDM i remontovao sam je (više volim original komponente na motoru), sada mi zamenska ne treba i prodajem je. Kupljena je nova u Moto-Bane prodavnici, kineska je, ali savršeno radi posao. Kod mene je radila par meseci bez ikakvih problema. Pumpa je univerzalna i paše na dosta modela motora (svi koji imaju spoljnu vakuum pumpu). Ima 3 izvoda: ulaz goriva, izlaz prema karbovima i mesto za vakuum crevo. Cena nove pumpe u prodavnici je 1600 din (toliko sam je i ja platio), a ja ću ovu dati za upola tj. za 800 dinara. 0603171985 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...