yogibear 15543 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan VOZAČI, OPREZ Vreba opasnost na auto-putu kod Arene! Uključenje na auto-put kod "Kombank arene" postalo je opasno, kako javljaju beogradski vozači upozoravajući upravo na crnu tačku između dva saobraćajna znaka zbog jedne dečje smicalice. Naime, kako je primetio jedan od vozača, između dva znaka neko je zavezao sajlu, čekajući iz čiste zabave kako će proći prvi automobil koji se zaleti sa nadvožnjaka na nju. Vozač je i uslikao parče koje je zatekao posle bliskog susreta, dok se verovatno šaljivdžija krio u obližnjem kutku. Na njegov apel, nadovezali su se vozači sa sličnim iskustvom, opominjući da su na takve klopke nailazili i na Bežanijskoj kosi. Isto tako, pojedini su se prisetili svojih nestašluka, upravo tražeći sličnu zabavu kako se zakoči automobil dok vozač ostaje u potpunom čudu. Međutim, koliko god da je šala u pitanju, opasnoj igri nije mesto u saobraćaju, naročito ne na auto-putu. Izvor: Blic.rs 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Mart 3, 2017 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tu roditelje treba prevaspitati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Mart 3, 2017 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan 555-333, pravac Ovca, samo da se vidi ko je dezuran danas. Salu na stranu, dokon um je djavolje igraliste, a u ovom beznadju i ludilu, bezakonju i anarhiji, gde ces bolje igraliste od ovakve "drzave". Nazalost, zivot je sve jeftiniji, a oko ovoga bi se digla dreka tek ako bi neko izgubio glavu. Za kola ne znam, ali najezim se kako bi prosli mi, motoristi, da naletis na sajlu. Jeza. Srecno i pametno, nazalost, ovim redom, jer bez prvog faktora, dzaba i da ste u drugoj kategoriji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudska debilnost je neograničena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Mart 3, 2017 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pokušaj ubistva sa predumišljajem, kakvi ne vaspitanje, ne kultura i slično. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 3, 2017 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo je pod video nadzorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Tu mi je prosle godine prsla soferka u voznji a nisam isao iza kamiona,mislim da neki klinci bacaju kamenje tu sa nadvoznjaka. Evo opet se zevzece,nastradace neko zbog njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ne izlazi iz sobe zabijeno u monitor/ tablet ili ako je vanjski tip onda je debil tipa ovakav...Da li ima normalne djece danas ????? Imam osjećaj da su djeca rođena posle 2000 odgojena na brutalno nepravilan način i kako koja godina ide mislim da će to biti sve gore i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ili ne izlazi iz sobe zabijeno u monitor/ tablet ili ako je vanjski tip onda je debil tipa ovakav...Da li ima normalne djece danas ????? Imam osjećaj da su djeca rođena posle 2000 odgojena na brutalno nepravilan način i kako koja godina ide mislim da će to biti sve gore i gore... Ja evo kad god vidim neko djete iz očiju mu zloba izbija, neku frku sprema..... Aj malo oladite, ovo je uradilo par budala u milionskom gradu, a ne čitava generacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ne izlazi iz sobe zabijeno u monitor/ tablet ili ako je vanjski tip onda je debil tipa ovakav...Da li ima normalne djece danas ????? Imam osjećaj da su djeca rođena posle 2000 odgojena na brutalno nepravilan način i kako koja godina ide mislim da će to biti sve gore i gore... Ja evo kad god vidim neko djete iz očiju mu zloba izbija, neku frku sprema..... Aj malo oladite, ovo je uradilo par budala u milionskom gradu, a ne čitava generacija Normalno da se nikada ni u čemu ne misli na kompletnu generaciju, populaciju, grupu..već jelte " kukolj u žitu"..Samo ja kažem da je danas tog kukolja mnogo više nego ranije..Kad kažem ranije, ne mislim ja ranije 50,100 godina, već prije 15, 20 godina...I niko me ne može ubijediti da djeca nisu bezobraznija, bahatija..ne zbog neke hrane koju im daju danas, već zbog VASPITANJA..Moraju da imaju sve, moje dijete je najbolje u svemu, ako dobije jedan nije "mars u sobu i to nauči" već idu nastavniku da majku milosnu što je on nevinom genijalcu dao keca, ne treba djecu kažnjavati već im treba pričati i ostalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Mart 5, 2017 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slobo u pravu si ali mislim da je najvise zakazalo drustvo u vaspitanju dece. Kad sam ja bio klinac ucitelji, nastavnici, komsije i svi su ucestvovali aktivno u mom vaspitanju pored roditelja. Danas prosvetnim radnicima zakon ne dozvoljava ni da izbace dete sa casa, komsijama zakon isto ne dozvoljava ni da viknu na dete a evo i roditeljima zakon ne dozvoljava mnogo "vaspitnih mera". Na sve to dodaj da zaposleni roditelji u proseku dnevno sa detetom provedu mozda 4-5 sati a svo ostalo vreme dete ne sme niko da vaspitava. Ne moze i nikad nije samo porodica vaspitavala decu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to...Ako nam išta dođe glave to će biti ljudska i dječija prava i slobode, što se kaže " terorizam liberalizma"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 5, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U decu treba ulagati i od njih će nam zavisiti kako će nam izgledati budućnost. Ako ih ne vaspitamo tako će nam se i vratiti i onda ćemo se tad pitati sto nam je tako i kako to da ispravimo. Nešto otprilike sto se i sad dešava. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Mart 5, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje ne mogu da verujem da neko moze da pravi takvu zajebanciju ma koliko godina da ima to nije opravdanje.... Gde je mozak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...