zajec 245 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Licni auto, prodajem ga jer idem u inostranstvo na godinu dana, pa da ne stoji. Ako vas bilo sta zanima 0601844622 Dejan Vlasnik. U posl 7 godina nije presao vise od 40.000. U prethodnih 15.000km uradjen veliki servis, set kvacila, cilindar papucice, bobine obe, svecice, kablovi, sajle rucne, glavcina,manzentna, spone, viljuska, nosac motora, veliki i mali servis plina, diskovi i plocice... nov akumulator stavljen pre 2meseca. Mehanicki odlican, sto se estetike tice, vidi se na slikama. Mane sam gledao da slikam.(naslonio sam ga prednjim krajem na stub pre mesec dana).Xenon, alarm, daljinsko zakljucavanje, Rezervni kljuc. Potrosnja plina bukvalno 500din na 100km.Troskovi koji vas cekaju su, registracija i reatest plina, kao i servis klime (presostat) Cena:1550e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će da ode 100% još danas, volim kad je opis detaljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam okacio link ka PA, ali je obrisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...