bbocko 200 Napisano Mart 23, 2017 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, vidimo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Mart 23, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ok subota. Mozda krenem malo ranije nazad iz kafane, idem na put po podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se gagiju ta varijanta mi odgovara idem i ja. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bi bilo lepo uppznati vas, tako da dolazim iako nisam sklopio šklopociju Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan dolazim... naravno u mom maxi renault meganu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan e jbga ... ušinuo sam se štono kažu za sve pare ... ako konjska mast noćas pomogne i ujutro se uspentram na sokoćalo vidimo se na Sajmu al Divljakovac za mene ovaj put otpada ... 'bem ti godine i ko ih izmisli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znači u deset ujutru, samo gde na sajmu? Jel ispred podzemnog prolaza ili na onom parkingu unutar sajma ? Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Znači u deset ujutru, samo gde na sajmu? Jel ispred podzemnog prolaza ili na onom parkingu unutar sajma ? Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Kolega Komšija , nalazimo se obično pored biletarnice sajma ispred podzemnog prolaza. Pozzz I vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda tako Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žabaljski ogranak MSC stigao kući bez incidenata sa kezom oko glave... Hvala svima na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam hoće li se videti slika, preko ovog tapalapa je učitavam Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 25, 2017 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se vidi, eve i od mene koja...... uploading pictures Bracin mali, lepo dete....na mamu uploading pictures uploading pictures Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 25, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U petak slavili ženi rođendan sa društvom i jutros vidim da je sajam pomeren za subotu. Nema veze, moja greška jer nisam ulazio na forum MSC-a. Vidimo se na nekoj vožnjici. Ja sutra idem sa ženom na sajam da razgledam i pokupujem neke sitnice. ;) Dare imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zavidim vam.Sajam mi je bio u planu ali još je hladno za put od 300km,kiša samo što nije,ženin rođendan bio danas a i finansije se urotile protiv mene . Vidimo se na nekom budućem sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I od mene neka. Etno selo divljakovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Mart 26, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ima vidjeti na sajmu od noviteta? Kakvi su trgovci sa popustima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, žalim što nisam išao na vožnju, znate zašto, nadam se da će biti sledeće nedelje sređeno, pa vas zovem za vožnju neki naredni vikend. Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vam kolega skroz levo zauzeo pola slike haha ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan ..nego vidim da je lepo druzenje bilo samo daj te neku fotku sa sajma.Da i mi ostali koji nismo mogli da posetimo taj sajam vidimo ponesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 26, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od danas. Moglo se slikati jos svasta ali je bila guzva i previse izgubljenog strpljenja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta noviteta na sajmu, cini mi se da je ovaj sajam najjaci u zadnjih 4-5 godina, ako ne i vise. Sto se trgovaca tice ima popusta ali se i nisu nesto pretrgli, bar za ono sto sam ja gledao i koliko sam od guzve uspeo da vidim. Kupio nove gume, popio pivo, od mene dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bilo noviteta ali tako isto sam primetio da na standu Kymca nije nista novo izlozeno. Honda je izbacila novi skuter - motor . Videcemo kako ce to da prodje . Nisam ni video da je Honda izlozila X500 i 750 kao i Kawasaki Versys 300 . To me sada najvise interesuje pa mi je zato i najvise zapalo za oko . Milose-v pohvale za trud . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...