dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 15, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega-komšija zna za neko mesto u bloku 45 u četvorospratnicama? Može celo mesto a može i pola jer mi treba samo za motor. Dragan 062-184-4632 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan gde si u četvorospratnicama? ja sam u broju 170. Raspitaću se. Ali vidi i ne zajedničke prostorije pored ulaza, "smećare", ja tu držim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u 222. Mrka kapa za smećaru, umalo revolucija zimus dizbije, nemaju ljudi gde bicikle da drže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Februar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u 222. Mrka kapa za smećaru, umalo revolucija zimus dizbije, nemaju ljudi gde bicikle da drže. Hvala u svakom slučaju. ajd da napišem... ja se udao u blok 45, celu zimu mi gpz stajao ispod prozora, moj stan je odmah prvi do smećare u prizemlju. I posle godinu dana meni žena kaže za smećaru. nađem ključ kod prve komšinice, otvorim, a unutra stvarno smećara. Ceo vikend sam bacao kartone, stiropore, zaboravljene zimnice od pre 20 godina, užas. Sredim koliko toliko i krenem da koristim. I tako prolaze godine, skupština stanara, ne može motor tu da se drži... naredne raspave koje su bile, slao sam ženu, sada se više niko ne buni . Uplašili se da ću da tražim pripajanje stanu, jer jedino ja fizički imam zajednički zid. mada, mogao bih. Da li se neko razume u to pripajanje zajedničkih prostorija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je skupština stanara vlasnik i da mora da se ima više od 50% potpisa i onda bi trebalo da može. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 25, 2017 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...