webber_kg 3 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi najjevtiniji set lanca i lancanika, i koje sve lance i lancanike bih mogao da montiram na FZR 500 3HE(radjen za austrijsko trziste, skracena 600tka)? Motor ima 70ks i 52Nm Imam i mali problem kad stanem kraj zadnjeg tocka i zadnji lancanik vucem ka sebi i guram od sebe on se pomera, pa se pitam da li je deo koji drzi lancanik(kako se zove?Lezaj?) dotrajao??? motor sa slike nije moj ali model je isti HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Februar 15, 2017 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan +381628300382 mrg motoshop, oliver. Nazoveš momka, imaju super robu i još bolje cene Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Februar 22, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bobz, odustajem od novog seta, trazim polovan set ili samo lanac za ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Februar 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije su ti otisle ove gume unutar tocka, one sluze da ublaze prenos sile sa lancanika na tocak, vremenom se potrose i pojavljuje se taj luft, i lancanik se mrda napred nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad ode gumeni ublazivac ide lanacnik napred nazad, a levo desno ce pre biti lezaj. A mozda imas dobitnu kombinaciju da je oboje za zamenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Februar 25, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Komsija koji od malena vozi motore rece mi da je lezaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 25, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije su ti otisle ove gume unutar tocka, one sluze da ublaze prenos sile sa lancanika na tocak, vremenom se potrose i pojavljuje se taj luft, i lancanik se mrda napred nazad Ako ima lufta moze se veoma lako i trajnije resiti: http://faq.ninja250.org/wiki/How_to_shim_the_cush_drive Ili na deo koju ulazi izmedju tih guma, odrezes unutrasnju gumu od necega i navuces na to i posle stavis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gresškom sam kupio polovan lanac za 3200 din sa novom spojkom koju sam otvorio pre nego što sam skapirao da mi lanac ne pasuje na lančanike. Ne mogu da otvorim temu u "prodajem" delu foruma pa moram ovde da pitam jel neko zainteresovan za lanac? 3000 sa spojkom i 2500 bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da bi neko drugi mozda kupio bilo bi lepo da se zna koji je lanac, 520, 525, 530.... i broj linkova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podsećanju, lanac mi je prodao kolega stilgar, lanac je RK 520 sa 106 lonkova i bio je na Hondi xl600ml ako se ne varam. Inače na lancu je na nekom linku urezano RK a negde 2024, iskreno me zanima šta je ovo 2024 ali sad mi više nije ni bitno jer meni treba 530 lanac sa 106 linkova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam ili prodajem polovan lanac RK 520 2024 sa 106 linkova, 3000 din. sa novom fiksnom spojkom, ili 2500 din. bez spojke. Ne znam da li je bolje da zadrzim lanac(520) i kupim za njega odgovarajuce lancanike(oko 4000din). ili da prodam lanac i onda da trazim 530 lanac koji ide na FZR lancanike? Da li je u redu raditi konverziju lanca i lancanika sa 530 na 520 za motor i agregat kakav ima FZR 500 snage 69 ks i 52 Nm? Ranije sam vidjao po inostranim forumima da to rade za FZR 600 koji je snazniji motor od FZR 500. Inace kolega koji mi je prodao lanac 520 koji sada prodajem rekao mi je oznake lancanika koji odgovaraju za 520 lanac za moj FZR, pa sam hteo da pitam da li neko zna da li bi ti lancanici legli na FZR? prednji lancanik JTF 569 http://motoshop-mrg.rs/prodavnica/prednji-lancanik-jtf-569 zadnji lancanik JTR 855 http://motoshop-mrg.rs/prodavnica/zadnji-lancanik-jtr-855 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega JevtaNS mi je danas poslao Did 530 polovan lanac za 25e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je od Jevte onda je dobar, ne sumnjam u to. Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano April 4, 2017 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje prodajem onaj lanac sto mi ne odgovara... 063 1852181 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_jockey 0 Napisano Februar 23, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi posto sam nov ovde i ne mogu da postavim oglas, pa bih zamolio za pomoć. Posto sam ostao bez posla a trebao sam da kupim nov set lanca I lancanika, da li neko ima polovan u ok stanju lanac 530/112 linkova i lancanike 16prednji/48zadnji??? Treba mi za ZZR600 1996 godište. Hvala Vam unapred ako neko ima moze me kontaktirati na 0616543974 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...