koxi21 5 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha x-max 400 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, uživao sam u putopisu. Odličan stil pisanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2616 Napisano Februar 17, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na opisu, putopis odlican. Mozes da dozivis svaku mogucu situaciju. Puno kilometara i pisao ti nama sto cesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Hornet 15 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na borbi , tekstu , optimizmu i izboru motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 817 Napisano Februar 18, 2017 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno... nesvakidašnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Februar 18, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf. Oću i ja ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra stil...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan lepo napisano a i poucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Februar 19, 2017 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 20, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одличан , браво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovim rečima si lepu poruku poslao, još samo da se dobro usade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha2701 6 Napisano Februar 20, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan " U oluji, u buri, kraj nedaca svih, uz teske gubitke i tugu kletu, biti nasmejan , prirodan i tih, najveca je umetnost na svetu." Sergej Jesenjin Hvala svima koji su izdrzali do kraja. I vozite motore da ostanete vecno mladi. Sjajno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 20, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Odličan, 5! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2267 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1035 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, ovo definitivno iskače. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole... Svaka Ti cast Pobedniče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16919 Napisano Februar 23, 2017 Ne silazi, 1220 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ovako lepim komentarima, ali moracu da napravim i malu dopunu ovog putopisa. Sinoc sam cuo da je jedan junak price pokojni... Dzimi. Otisao je da upozna Stvoritelja... Za zivota je na njega pokusano vise atentata i trovanja nego na Fidela Kastra, ali izgleda da je njegov bunar srece presusio. Ovog puta ruke asasina ohrabrene alkoholom su drzale pusku... Nije imao sanse. Nedostajace mi taj osecaj napete opustenosti kad je u blizini. Napisao sam epitaf: " Ziveo sam zivot opasan i los dosao mi je glave pijani olos." Sve sam mu oprostio. Iglu i konac bacicu u reku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 23, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti... RIP Dzimi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 24, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jadni Dzimi...I zato pijani "revolveras" nece da odgovara naravno, mi smo "visa" vrsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nekako sticem utisak da ovaj putopis nije putopis. Svakako je lepo bilo citati tvoje misli tokom tih par sati. I moje saučešće za/zbog izgubljenog prijatelja. Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Decky361.01 0 Napisano Mart 13, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Niederglatt Schweiz Motocikl: Bmw r 1200 gs lc Prijavi odgovor kao problematičan Divno i poucno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...