bobi_krofna 826 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan nOnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 19, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan nOnja Bobi ti malo malo pa u to trebinje... sumnjiv si mi nesto. Da nisi ti tamo omlatio neku pa ti se usladilo Mnogo se pravis mutav a nisi uopste takav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 826 Napisano Avgust 19, 2017 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan nisam, naravno, omlatio ili sto bi se reklo - jedan je SHeLLe ...ovo je par fotografija sa saletom i beti, @PaPaja je slucajno u kadru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan @bobi_krofna drago mi je da si zakacio slike, ja muku mucio i otkazao se na kraju od slika. @PaPaja sto ovaj prica da si "slucajno" u kadru? ja jos uvek cekam "onu" sliku koju duzi, a nikako da je dobijem hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan nisam, naravno, omlatio ili sto bi se reklo - jedan je SHeLLe ...ovo je par fotografija sa saletom i beti, [mention=27483]PaPaja[/mention] je slucajno u kadru Bobi ne prebacuj ti loptu na mene , bio si u trebinje pre mesec, pa pre toga , pa sad opet pa brate vise si ti u trebinje nego ja u beogradu. Koliko ja znam nit ti tetka zivi tamo niti si se tamo rodio. I posle pricas konobarima kako ja blesav.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, SHeLLe je napisao: Bobi ne prebacuj ti loptu na mene , bio si u trebinje pre mesec, pa pre toga , pa sad opet pa brate vise si ti u trebinje nego ja u beogradu. Koliko ja znam nit ti tetka zivi tamo niti si se tamo rodio. I posle pricas konobarima kako ja blesav.... Sent from my iPhone using Tapatalk da ga malo opravdam, ... ovo je slikano 24 Jula 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 20, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan da ga malo opravdam, ... ovo je slikano 24 JulaDzaba ti njega pravdas, pa njega ni morava ne moze da opere....hahahahahah Ono sto mogu da primetim da posle mene nikog ne zove u jagodinu na susret... e a mnogo dobra mesta tamo, a tek konobarice, gazdarice ......Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...