BusMan 2025 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Sejtane, video sam danasnje izdanje '24 sata'. Prvi deo slicica............sa nama je i Aleksandar Bugatkin, Rus (clan foruma) u gostima kod Daneta sa svojim KTM-om 990 koga je upravo kupio u Nemackoj...hvala mu na podrsci A ja se pitam ko je to na KTM-u ?? Привет, Александар... Спасибо большое !!! Желаю тебе долгого проезда на твоём новом мотоцикле ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 28, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugari ;D ;D Ja nisam nista slikao al sam ubacio u Blic i 24 sata Blic 24sata Hehehe, motciklistički loby u medijima ;D ;D ;D Nego, baj d vej, jel video neko dal je izašlo nešto u novostima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, motciklistički loby u medijima ;D ;D ;D Nego, baj d vej, jel video neko dal je izašlo nešto u novostima? Samo fotka na naslovnoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan U Sremcici je bilo zaista preleo, sva ta nasmejana lica decice, dobri ljudi sa foruma... jednom recju zaista poseban dan u mom zivotu. Poz svima. P.S. slike su super zaista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, motciklistički loby u medijima ;D ;D ;D Nego, baj d vej, jel video neko dal je izašlo nešto u novostima? Samo fotka na naslovnoj ipak sam i ja nešto skenirao na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto sam ucestvovao...ovo bi malo cesce trebalo organizovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano April 30, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno drugari! Ponosim se vama Galerija slika je spremna, bice pustena u rad do kraja nedelje, pa cemo tamo moci da dodamo sve slike sa akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan beš`te ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U vašim redovima imate konja koji nije stigao da uradi ni ono što je obećao. Koliko se ponosim svima vama, toliko me je sramota od sebe samog. Svaka Čast! D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 30, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, respect!!! Svaka Vam čast! Nadam se da ću što pre da kupim motor da i ja participiram u ovakvim akcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari super sam se proveo i otisao kuci sa kezom od uveta do uveta.Hvala svima koji su ucestvovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...