Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan benjamin .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Svaka vam cast,ovo je moja prva bjb akcija i ono sto osecam tesko se moze napisati. Evo kacim i moju skromnu kolekciju slika koju je vecinu slikala moja devojka u toku voznje sa naseg plavog keeway-a Uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast svima na ucescu,da sam malo blize sigurno je da bih bio s vama.Pozdrav za sve ucesnike akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 27, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drugari !!! Bilo je odlicno ! Nisam fotkao jer povedoh Hitmana koji je napravio dve fotke, a on je poveo Copeta ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 27, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drugari !!! Bilo je odlicno ! Nisam fotkao jer povedoh Hitmana koji je napravio dve fotke, a on je poveo Copeta ! ;D Nisi me poweo .. i nemoj na mene da se wadish ;D Swaka chast swima .. Cope jake fotke .. Respect .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drugari !!! Bilo je odlicno ! Nisam fotkao jer povedoh Hitmana koji je napravio dve fotke, a on je poveo Copeta ! ;D -Nemoj ni na mene da se vadiš ;D -A mogo si malo da polivaš sa Sony DVD-HD-om, aaa, nego ti sitno pa te mrzi?!?! U stvari oprošteno ti je, vozio si lepšu i pametniju polovinu i nije ok da joj uskratiš pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lady L 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan SUUUPER ! DIIIVNOOO! PLEMENITO! VELINCANSTVENO i nadasve HUMANO! Hvala svima na ovako divnom iskustvu! Nadam se da ce biti vise ovakvih prilika jer na kraju krajeva ispunili smo puno usamljenih glavica i srca danas i sigurna sam su snovi svima lepsi veceras! Drugari, puuno pozdrava od lady L!!! Swaba obucava buduceg bajkera(?) ! i majstori bajkeri imaju dusu samo za Swabine oci! ;D soba druugariiii!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lady L 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Mikka & lady L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 27, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drugari !!! Bilo je odlicno ! Nisam fotkao jer povedoh Hitmana koji je napravio dve fotke, a on je poveo Copeta ! ;D -Nemoj ni na mene da se vadiš ;D -A mogo si malo da polivaš sa Sony DVD-HD-om, aaa, nego ti sitno pa te mrzi?!?! U stvari oprošteno ti je, vozio si lepšu i pametniju polovinu i nije ok da joj uskratiš pažnju Ma dacu ja vama !!! ;D ;D ;D "L" divne fotke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan prijedlog. Ajde da se dogovorimo da mi nekako doturite sve slike koje ste islikali. Voljan sam da ih dovedem na neku pristojnu mjeru što se tiče veličine (npr. 2560x1600 ili nešto tome slično), da ih poređam sve po datumu i vremenu okidanja, te napravim redoslijed i to sve snimim na DVD, pa da taj DVD može svako od nas da ima. Takođe, ne bi bilo loše da se taj DVD sa slikama, dostavi i ljudima u Domu. Red je da i oni imaju te slike. Imaju prava na njih koliko i mi. Šta kažete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan prijedlog. Ajde da se dogovorimo da mi nekako doturite sve slike koje ste islikali. Voljan sam da ih dovedem na neku pristojnu mjeru što se tiče veličine (npr. 2560x1600 ili nešto tome slično), da ih poređam sve po datumu i vremenu okidanja, te napravim redoslijed i to sve snimim na DVD, pa da taj DVD može svako od nas da ima. Takođe, ne bi bilo loše da se taj DVD sa slikama, dostavi i ljudima u Domu. Red je da i oni imaju te slike. Imaju prava na njih koliko i mi. Šta kažete? bravo, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lady L, super su ti fotke :o :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan COPE FOR PRESIDENT !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo ponovo ispunili srca decici koja nemaju srece da budu ravnopravna sa ostalom decom. A trude se maksimalno...koliko je u njihovoj moci. Hvala svima koji su prepoznali ono lepo i nesebicno u sebi i danas ulepsali dan i deci, ali i svima nama. Siguran sam da cemo ubuduce nastaviti sa ovakvim akcijama u cilju podizanja nivoa humanosti u celom drustvu. HRISTOS VASKRSE braco, mir svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan prijedlog. Ajde da se dogovorimo da mi nekako doturite sve slike koje ste islikali. Voljan sam da ih dovedem na neku pristojnu mjeru što se tiče veličine (npr. 2560x1600 ili nešto tome slično), da ih poređam sve po datumu i vremenu okidanja, te napravim redoslijed i to sve snimim na DVD, pa da taj DVD može svako od nas da ima. Takođe, ne bi bilo loše da se taj DVD sa slikama, dostavi i ljudima u Domu. Red je da i oni imaju te slike. Imaju prava na njih koliko i mi. Šta kažete? super ideja ali imamo problem, vise dece mi je reklo da razvijem slike, a ne DVD jer im NE PUSTAJU!!! i dedamrazijada je snimljena na CD pa im nisu pustali.. ipak, bilo bi dosta skupo da razvijemo sve slicice, i to u mnooogo kopija da bi svu decu zadovoljili, jer bi svako da ima svoju.. ja se slazem za tvoju ideju i zeleo bih da se ostvari..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, ja sam ih izljubiO za tebe Bas je bilo lepo. Stize li jos ko kuci? Ooo... hvala Ti Zmaje neizmerno ! Bravo ljudi !! Ponosim se svima Vama ! Hvala i majstorima od fotografije. Bravo jos jednom !! Hristos Voskres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Prvi deo slicica............sa nama je i Aleksandar Bugatkin, Rus (clan foruma) u gostima kod Daneta sa svojim KTM-om 990 koga je upravo kupio u Nemackoj...hvala mu na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem, drago mi je da sam ucestvovao! Cope, odlicne fotke! moje fotke su na ne-mom aparatu tako da cu ih postaviti za koji dan nadam se ps. sto se tice fotki sa Deda Mraz akcije, mislim da Dom nije ni dobio DVD sa slikama a to bi valjalo ispraviti sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Gale, ako im damo DVD sa fotkama, onda ne moramo da razvijamo slike mi, nego to treba da uradi Dom... Ping-pong... Malo kurvanjski, ali skidamo odgovornost sa sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugari ;D ;D Ja nisam nista slikao al sam ubacio u Blic i 24 sata Blic 24sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...