JevtaNS 1898 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam sipao dosta vrsta ulja ali sad prvi put imam nedoumicu. Yamaha FZS 1000 2003 U uputstvu piše API SE na 10k to mu dođe mineralno prosto ne mogu da verujem. Ima li neko neka drugačije pisana uputstva ili iskustva koje ulje.Pišu ljudi po NETu svašta te polusint te sint Proizvođača ima raznih ali mene prevashodno interesuje koji API standard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Jevto,sipaj Motul,ko sav normalan svet,polusintetika i pichiii...kakva uputstva,kakvi bakraci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motul će i biti samo ne znam koji.Mislio sam ranije 5100 ili 7100 kada sam pročitao uputstvo razmišljam 5000.Po uputstvu ispada može i 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 9, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 do sada u sve mašine koje sam vozio. Samo vidi gradaciju 10W-40 ili 15W-50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 10W-40 Motul 5100 . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13187 Napisano Februar 9, 2017 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U sve sipamo Motul 5100, ko ga sisa to je bozanstveno ulje sa Olimpa, Zevs ga licno rafinise. Za tvoj motor full sintetika, minimum Motul 7100, mada ima i drugih ulja jednako dobrih ako ne i boljih. Motul je izvikan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 9, 2017 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja propustio negde slike Jevtine nove FZS 'iljadarke na forumu ili je nije ni bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 9, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Djuntino crveno, Motul je za one koji ne znaju i nisu culi za nista drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 9, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Djuntino crveno, Motul je za one koji ne znaju i nisu culi za nista drugo... Ma da bre,zejtin je dobar isto,samo nismo culi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 10, 2017 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da kaze koje je to djuntino crveno, cisto da imamo u vidu mi neupuceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene Pro 4 15W50 Pro 4 10W40 Pro 4 Plus 10W50 ja sam nalio 2... 3 je malo skuplja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...