Andric_Ivo 9 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vec par meseci, skoro svakodnevno, citam putopise i time sebi ulepsavam ove ne tako lepe dane. Iskreno, nisam obratio paznju na ovaj deo foruma ranije a sada vidim da bi bilo korisno i u najmanju ruku pristojno predstaviti se.Zovem se Andrija, 1993. godiste sam i dolazim iz Krusevca. Kad kazem dolazim mislim na dolazim u Beograd, jer tu zivim i studiram stomatologiju. Peta sam godina i polako ali sigurno postajem covek. Dovoljno o nemoto stvarima Od motora, moj otac i ja, posedujemo Yamahu xtz 750; Yamahu yz250f; Yamahu Fazer 1000; Kawasaki 636Ninja; Bmw 1200gs. e sad, do skoro sam smatrao da je bolje snimati nego slikati pa sam slikanje zanemario, ali od kad citam putopise shvatam da sam pogresio i da moze veoma lepa prica da se sklopi bez snimanja. Tako da nemam veliki br slika motora. evo par slika: pojma nemam kako ce sve ovo da ispadne jer prvi put ovo radim Zao mi je sto nisam slikao svoja putovanja kako bih sada mogao da napisem putopis, ali sledece putovanje ce biti uslikano kako valja. Gore sam napisao od motora "moj otac i ja posedujemo", napisao sam tako zato sto mi je on najbolji saputnik i sa njim uglavnom idem na putovanja. Tako i sve motore koje imamo vozimo zajedno. Iako je Bmw stavio na njegovo ime -.- Xtz sam kupio za Maroko, to je cilj. Sve ostalo je dobrodoslo, ali za Maroko se spremamo. Nisam od onih koji se upusta u prepirke izmedju Tenere i Afrike. Ni jedan od tih motora nije idealan, jedan ima neke prednosti drugi ima druge, isto tako i mane. Ali realno Yamaha je bolja... hehe.Prosle godine sam kupio ST i sredio je koliko sam tada mogao. Prvi put na ovom motoru mi je bio Krusevac-Beograd. Drugi put Beograd-Krusevac-Palermo-Syracuse-Krusevac. To je bilo putovanje o kom sam mogao da pisem ali fali dosta slika kojima bih to mogao da opisem. Posle Sicilije sam sigurniji da je ST pravi (jeftiniji) izbor za Maroko. Jos jednom pozdrav svima, i nadam se da cu cesce citati jos cesce pisati. evo i mene na stazi u Serres-u. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 2, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Lepa kolekcija, fazer je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Welcome, I od mene za fazera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Позз....Зашто је нинџа онако буљава? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo sto zajedno(sa ocem) idete na vožnje. Ima na forumu još nekoliko takvih kombinacija, a nadam se da cu i ja za nekih 12 13 godina da se uclanim u klub. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 2, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Позз....Зашто је нинџа онако буљава? Farbali su je pa kontam nisu jos svetla montirali skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Позз....Зашто је нинџа онако буљава? hvala na dobrodoslici haha, pa Nindza je sklop moje ideje da bude samo za stazu i oceve da moze da posluzi i za saobracaj. posto sam fabricke plastike poskidao upakovao i stavio u podrum, kupio ove polomljene pokrpio ih i ofarbao on je shvatio da nije losa ideja da se izbuse i ubace maglenke od renoa. Inace to je uradio samo zato sto kad idemo za Grcku, na nekih 60km od Serresa, motori se poskidaju sa prikolica i na njima se udje u Serres i na stazu. Ja vozim kola, i nisam se previse trudio da razumem caleta i njegove prijatelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce ti lakse i brze biti da umesto da slikas, svoje voznje pocnes da fotografises. Ipak slikanje iziskuje i vremena, i opreme, i inspiracije, i... U svakom slucaju - DOBRO NAM DOSAO! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kolekcija nema sta, imas moped za svaku priliku. Dobro došao. Sent from my SM-G388F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 2, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao svaka cast za kolekciju. Fazer je top Sa svih tih snimaka koje imas mozes da radis screenshot i da podelis sa nama sta mislis da je zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Februar 3, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ergela ti je baš ono.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada037 0 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Bice jednog dana,nadam se.. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komsija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 3, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Andrija i dobrodošao na forum. Pozdravi Bobana (ako ti se otac ne zove Boban onda sam se zajebo, pa zaboravi ovo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Andrija i dobrodošao na forum. Pozdravi Bobana (ako ti se otac ne zove Boban onda sam se zajebo, pa zaboravi ovo ) Da, jeste Boban ko ga pozdravlja, ako smem da pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 4, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mitri ga pozdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Mitri ga pozdravlja. E zdravo Mitri prenecu pozdrave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I od mene jedna komsijska dobrodoslica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...