doda 126 Napisano Februar 2, 2017 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki... cena 60e Za razliku od svih modela koje sam video ovaj je napravljen i da izgleda lepo. Velika prednost je sto steze gumu kada ona upadne u donje leziste....omoguceno je sa cesljevima koji se sire i skupljaju. Predvidnjeno za 16,17,18 cola tockove, ima i osigurac za bravljenje polozaja kada upadne tocak na mesto. Idealna stvarcica za motore bez centralnog stendera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1867 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 1252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se neko interesovao za kupovinu ovoga pa ce se taj verujem uskoro javiti. Meni se ovo bas svidja mada ne znam za sta bi ga koristio. Reci mi kad upadne tocak u leziste i stegnu ga ovi kako kazes cesljevi, da li postoji sansa da se tom prilikom osteti disk ili felna. Mislim verovatno ne, ali moze li se motor samo ubaciti na to onako bez gledanja,tras, ili ipak treba biti malo pazljiv i naci pravi ugao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim češljevi stežu težinom motocikla, i nemaju ni ugao ni dužinu da dohvate felnu ili disk. Znači moraš se baš potrudit da ovim oštetiš nešto, mada ako je neko talentovan to nekad ide lako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Februar 2, 2017 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se neko interesovao za kupovinu ovoga pa ce se taj verujem uskoro javiti. Meni se ovo bas svidja mada ne znam za sta bi ga koristio. Reci mi kad upadne tocak u leziste i stegnu ga ovi kako kazes cesljevi, da li postoji sansa da se tom prilikom osteti disk ili felna. Mislim verovatno ne, ali moze li se motor samo ubaciti na to onako bez gledanja,tras, ili ipak treba biti malo pazljiv i naci pravi ugao Imam indentičan. Šansa za oštečenja ne postoji jer nije ni blizu felne a kamoli diska. vrlo korisna sprava, a meni koristi u garaži za parkiranje motora jer dizanje na centralni motor vraća unazad, a na čopavoj ga naleže u stranu. Neki bi rekao što je to bitno ali kad se nabiju dva auta motor i skuter onda sva cm je bitan. Ujedno vrlo bitna stavka za teretnu prikolicu ili kombi kad se prevozi motor. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Detalji na pp 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...