gixxer 386 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od clanova foruma mozda pravi ovo,ili nesto slicno da posluzi svrsi,zainteresovan sam za kupovinu po nekoj normalnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam video da Strasilo pravi nesto tako ali u HR a mislim da sam na oglasima negde video da u Borci ili negde pravi neko za 80 eur komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/prikolice-poluprikolice/9178721/rucna-izrada-nosac-moto-tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Znam za ovog,ne daje mi se 80 eu za to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ja hteo da pomognem. Mislim da je slicna cena i kod Strasila (ako nisam pogresio) bila je negde tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14234 Napisano Januar 31, 2017 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se pisalo o tome http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111469-garaža-za-motor-sa-mehanizmom/?fromsearch=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 31, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je napravio drugar prosle godine, ne koristim ga jer imam stendere, tvoj je za 60jura, mogu da ti posaljem slike sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebao ovakav nosač, da ga fiksiram na prikolicu (slika sa početka). E, sad, kakva su iskustva oko toga? Koliko mora još španera da se koristi? Koliko je sigurno učvršćen motor na ovaj način? Deluje vrlo stabilno i meni to sve čudno izgleda. Uopšte nemam iskustva oko ovoga, pa me interesuje. Ako je neko koristio neka podeli to sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 31, 2017 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebao ovakav nosač, da ga fiksiram na prikolicu (slika sa početka). E, sad, kakva su iskustva oko toga? Koliko mora još španera da se koristi? Koliko je sigurno učvršćen motor na ovaj način? Deluje vrlo stabilno i meni to sve čudno izgleda. Uopšte nemam iskustva oko ovoga, pa me interesuje. Ako je neko koristio neka podeli to sa nama. Посаветовао бих те да користиш атестиране шпанере. Ја волим да их унакрст шпанујем. Ето ако сам ти био од користи . Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Бaш то ме је интересовало. Пуно си ми помогао! Још само нешто, мање битно, али ме занима колика је дужина ове твоје приколице са слике? Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 31, 2017 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 245x145 цм унутрашња димензија. Иначе те димензије су и мото приколице предвиђене са три навоза, али мислим да је већ са два мотора кнап, јер је нето носивост 575 кг. Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Мени треба за један мотор, па не размишљам превише о укупној носивости. Битно ми је да стане мотор по дужини. Надам се да ћу се уклопити у 2,35 цм. Значило ми је све ово, јер ћу у наредних месец дана покушати ово да решим на исти начин као и ти. Само да се још неке ствари поклопе! Пуно хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Mart 31, 2017 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Драго ми је да сам ти био од помоћи, свако добро теби и твојима Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Такође све најбоље, па се видимо негде на друму! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam rešio prevoz svog motora na običnoj prikolici koju sam prepravio, doradio. Zapravo montiran je fiksator prednjeg točka koji sam kupio u Louisu. Bane Vuk mi je pomogao savetima.Još jednom puno hvala! Prikolica je Trigano, 233 cm dužine. Motor staje lagano. Navozna daska se fiksira na pod prikolice i šrafi kada se transportuje. Za navoz sam probušio dve rupe na zadnjem delu, daska se ubaci i nije pod velikim nagibom. Motor se lako natera i skine sa prikolice. U transportu nema nikakvih problema. Motor sam španovao samo za zadnji deo. Nije se nigde mrdnuo. Utegnut je kao praćka. Vozio sam ga i auto putem i Ibarskom. Testirano u praksi! Sve se vidi na slikama i prilično je jasno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 126 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/blacksmith011/ www.blacksmith011.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Jul 2, 2019 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 31.1.2017. at 19:41, gixxer je napisao: Znam za ovog,ne daje mi se 80 eu za to Daj nećeš se pokajati i uzmi sa dva bumeranga dodatno 2x15e. Ja sam meni prilagodio kako mi više odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ih kolega "PANCO DESIGN" (fb profil: MotoDesign Panco) proizvodi i prodaje. I, cini mi se da su ispod 80e po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Jul 4, 2019 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислим да је овај штендер бар 3х квалитетнији од свих осталих што се у Србији нуде за малу разлику у парама. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 126 Napisano Decembar 21, 2019 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,verujem da jeste kvalitetniji i mislim da je cena pristojna 75€/kom. Za više od jednog je cena manja... Komplet nosač+2 bumeranga je 100€ i težina od 18kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...