SkoMy 659 Napisano Februar 15, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega neka je sa srecom, puno lepih i sigurnih kilometara zelim. Motor je prelep, nema sta! Dobro, znaci nisam puno pogresio kada sam rekao da su im skoro svi motori salonsko stanje. Kazi mi, koliko sam primetio uglavnom imaju naked, enduro i po neki choper. To sam bar ja vidjao na oglasima. Kakvi su sa ponudom sport/sport touring motora? Ako si slucajno obratio paznju u garazi naravno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Nisam bas nesto puno zagledao druge motore sta su i koji su tacno po nazivu posle voznje SV ima i par sport turing. Sve sto ima u garazi je zapravo i na oglasima kada kliknes da prelistas sve oglase prodavca.. jedino sto znam da je danas otisao po jos neki motor ili vise njih nisam siguran.. ako se pojavi na oglasima videces. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 15, 2017 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. U zdravlju da se navozaš sa novom mašinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Stvarno je prelep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 17, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. U zdravlju da se navozaš sa novom mašinom. Hvala Poslao sam ti PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na hrabrosti i preduzimljivosti. Drago mi je da je taj prodavac ozbiljan i ima dobre motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan u zdravlje da se navozas,lepa masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 19, 2017 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlican motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 27, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Sutra registracija i za mene sezona pocela. Sto se mene tice ova tema moze da se zatvori Hvala svima na komentarima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...