Milance 067 201 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Zovem se Milan i nov sam na forumu. Kako sam smislio da sa lepsom polovinom i prijateljima u junu obidjem Rim odnosno jedan deo Italije a nigde ne mogu da nadjem konkretne cene trajekta Split Ankona , molim Vas ako neko zna tacno koliko sta kosta i eventualno jos neki podatak . Nalazio sam ovde na forumu razne informacije a i jedna me je zbunila jer sam procitao da je trajekt bar bari privremeno ukinut. zbog toga sam se i odlucio za ovaj drugi iako mi on manje odgovara. Napominjem da bi bar za sada bilo nas cetvoro na dva motora odnosno dva para. isto tako kako bi malo ustedeli nam ne bi bio problem da budemo u jednoj cetvorokrevetnoj kabini . Ne bi smo spavali van kabina jer bi nam to bio ujedno i odmor.Planiramo da podjemo 10 juna. Ima more sajtova sa cenama ali su prilicno konfuzni. Unapred hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Splittours.hr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan blueline-ferries.com 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Usput, red je predstavti se u drugoj temi, a i ovaj post se cini da je u krivoj :-) Odgovor si svakako dobio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Da li moram da rezervisem karte unapred u tom periodu i ako imas neki broj na kome bih to uradio koja je kompanija bolja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini , nisam se predstavio jer nisam bas pazljivo procitao ceo sajt pa sam tako i preskocio rubriku o predstavljanju. Kao sto sam ti rekao nov sam pa cu to da ucinim sad. I u kojoj temi bih mogao da se jos informisem o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema. Imas dva prevoynika - Blue line ferry i Jadrolinija. Bio je jos jedan SNAV, evo ga i tu s cijenom : 250 euro/4 osobe * motorR TRIP Outward: SPLIT-ANCON Adults: 4 Departure: 06/06/17 20.00Arrival: 07/06/17 07.00 4 PASSAGGIO LIBERO: €80.00 1 AUTOVEICOLO AL SEGUITO: €20.00 Taxes included: €150.00 + Edit travel Total €250.00CONTINUE YOUR TRIP Outward: SPLIT-ANCONA Adults: 4 Departure: 06/06/17 20.00Arrival: 07/06/17 07.00 4 PASSAGGIO LIBERO: €80.00 1 AUTOVEICOLO AL SEGUITO: €20.00 Taxes included: €150.00 + Edit travel Total €250.00 Cijene gore koje sam vec stavio su za Blue line ferry. A ovo ispod je izracun na jadrolinija.hr . Izgleda da jadrolinija plovi samo utorak, cetvrtak i subotu??? http://www.croatiaferries.com/split-ancona-ferry.htm Sto se tice rezervacija, obicno pocetkom Juna nije neka guzva, ali HR je sve popularnija, pa nikad ne znas. Bez karte te nece pustit. Ali onda imas polazak i iz Zadra, sto je samo par sati voznje dalje. POLAZNO PUTOVANJESPLIT 06.06.2017 20:00 > ANCONA 07.06.2017 07:00 USLUGA KOLIČINA IZNOS (KN) POPUST (KN) CIJENA (KN) Osobe 12+ 4 716,00 0,00 716,00 Motor <= 1.7m 1 98,00 0,00 98,00 Kabina 4-krev. vanjska -wc/4 osobe 1 632,00 0,00 632,00 Ukrcajna taksa 5 546,00 0,00 546,00 UKUPNO 1.992,00 kn UKUPNA CIJENA 1.992,00 kn POLAZNO PUTOVANJE SPLIT 06.06.2017 20:00 > ANCONA 07.06.2017 07:00 USLUGA KOLIČINA IZNOS (KN) POPUST (KN) CIJENA (KN) Osobe 12+ 4 716,00 0,00 716,00 Motor <= 1.7m 1 98,00 0,00 98,00 Kabina 4-krev. vanjska -wc/4 osobe 1 632,00 0,00 632,00 Ukrcajna taksa 5 546,00 0,00 546,00 UKUPNO 1.992,00 kn UKUPNA CIJENA 1.992,00 kn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za zbrkani tekst, kad idem copy paste sjebe sve. www,jadrolinija.hr https://www.snav.it/en/ http://www.blueline-ferries.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, razumeo sam u svakom slucaju. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 26, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju detalji jer se možda i ja nađem na tom putu i trajektu... Šta znači spoljašnja a šta unutrašnja soba? Šta bolje uzeti? Economy? Standard? Comfort? Jel vredi davati novce za višu klasu ili ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Trajekt krece u 20h a u Anconi je u 07h . SPoljansja znaci pogled na more, unutrasnja znaci pogled na hodnik :-) Sve naravno ovisi o vasem budzetu i stilu putovanja, ali mislim da za jednu noc nema smisla bacati novce. Razlike izmedju ove tri su : pogled, da li ima WC, ili ima WC i tus . Posto vozis stroma, mozda se vidimo na Zlatiboru u Junu, ako me norvezani ne sjebu, na strom susretu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 26, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Trajekt krece u 20h a u Anconi je u 07h . SPoljansja znaci pogled na more, unutrasnja znaci pogled na hodnik :-) Sve naravno ovisi o vasem budzetu i stilu putovanja, ali mislim da za jednu noc nema smisla bacati novce. Razlike izmedju ove tri su : pogled, da li ima WC, ili ima WC i tus . Posto vozis stroma, mozda se vidimo na Zlatiboru u Junu, ako me norvezani ne sjebu, na strom susretu ? Hvala za info.. A šta je na Zlatiboru u Junu? bilo bi lepo da se vidimo svakako!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 27, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP da ne brljam covjeku temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squibb 104 Napisano Januar 27, 2017 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Milance Kao prvo zelim ti dobrodoslicu na forum Imam neka iskustva sa trajektima pa da podelim svoja iskustva. Mozes i deo price procitati na mom putopisu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116790-eurotrip-motogp-misano-2016/ Savetujem te da rezervises/kupis kartu preko interneta jer je jurcanje i dosta vremena ode samo na ukrcavanje na trajekt a kamoli i da juris karte za cetvoro ljudi i dva motora. U Bariju se karte kupuju 3 kilometra od pristanistva za ukrcavanje pa je cim, pogotovu sto sam tada bio peske. Bar-Bari je mozda ukinut preko zime kao i mnogi trajekti ali ne vidim drugi razlog. Meni se kao najjasniji i najbolji sajt pokazao www.aferry.com, ali pretpostavljam da postoji i neki malo jeftiniji. Samo nadji opciju da prebacis cene u evre da te ne zbunjuju funte. On ti nudi sve opcije i vremena koja ti trebaju i ispise ti cenu za to. A kao alternativni put umesto Bar-Bari ili Split-Ankona razmisli o Drac(Durres)-Bari. Znam da je u Albaniji ali su neverovatno niske cene odatle U avgustu i septembru skoce cene trajekta i 3 puta su vece nego inace ali za Drac se nemenjaju. Za osobu je 10 evra za 7 sati voznje preko Jadranskog mora, to je manje nego autobuska od Kragujevca do Beograda E sad, nisam tada isao motorom da znam koliko traze za to ali mozes pogledati na www.aferry.com ali znam da smo plovili brat i ja brodom koji je bio prethodno francuski kruzer i lutanjem po brodu smo nasli sobu sa tus kabinom i bracnim krevetom koja je bila otkljucana pa smo se mi uselili Prevoznik je bio GNV i brod je bio ogroman. Nadam se da ce ova informacija dobro doci nekome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Januar 27, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Zovem se Milan i nov sam na forumu. Kako sam smislio da sa lepsom polovinom i prijateljima u junu obidjem Rim odnosno jedan deo Italije a nigde ne mogu da nadjem konkretne cene trajekta Split Ankona , molim Vas ako neko zna tacno koliko sta kosta i eventualno jos neki podatak . Nalazio sam ovde na forumu razne informacije a i jedna me je zbunila jer sam procitao da je trajekt bar bari privremeno ukinut. zbog toga sam se i odlucio za ovaj drugi iako mi on manje odgovara. Napominjem da bi bar za sada bilo nas cetvoro na dva motora odnosno dva para. isto tako kako bi malo ustedeli nam ne bi bio problem da budemo u jednoj cetvorokrevetnoj kabini . Ne bi smo spavali van kabina jer bi nam to bio ujedno i odmor.Planiramo da podjemo 10 juna. Ima more sajtova sa cenama ali su prilicno konfuzni. Unapred hvala i pozdrav Pozdrav imenjace. Sto se tice trajekta iz Bara oni sigurno imaju polaske za Bari ili Anconu u junu mesecu, mozda je sada preko zime nesto redukovano. Blize ti je da ides iz C.G. jedino ako imas neki drugi razlog za polazak iz Splita. Cena karte za motor je 30e i kabina spoljna sa kupatilom (četvorokrevetna) po osobi je 69e...jedan pravac. Kabina unutrašnja, bez kupatila, sa lavaboom (četvorokrevetna) je 56e po osobi a samo avio sediste 50e...pa sad sta ti je volja, POZZZ Evo link pa pogledaj. http://www.montenegrolines.net/cjenovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 27, 2017 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Koliko sam ja ispratio desavanja stari brod je zavrsio svoj radni vijek, a u toku je nabavka (kupovina) novog broda koji bi trebao poceti prevoz za iduce ljeto. Medjutim, jos uvijek nista konkretno, a ljeto sve blize :-) zato neka ti je Bar -Bari plan B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 29, 2017 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan pošto vidim da ima kolega bajkera koji su dosta upućeni u cijene trajekata i ja bi pitao koliko je Blueline povoljniji u odnosu na Jadroliniju.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2193 Napisano Januar 30, 2017 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su ti cijene tu, pa izracunas. Ne treba zaboravit dodatke od oko 30e po glavi i po motoru. Sto se kvalitete samih brodova tice, svi su kante :-) bivsi pomorac, pa znam. Ali kako je to jedna noc, smatram da nije bitno. nismo svi isti, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano Januar 31, 2017 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan blueline-ferries.com Juce sam im pustio mail, nevezano za ovu temu. Evo odgovara Blueline-a: Obavještavamo Vas da je kompanija Blue Line International obavila prodaju putničkog broda Regina della pace s kojim je održavala liniju Split-Ancona-Split. Namjera je zamijeniti ga novijim, bržim i većim brodom. Kompanija upravo traži brod takvih karakteristika na tržištu i do 01.03.2017. ćemo biti obaviješteni nastavlja li Blue Line s održavanjem linije. Do tada, rezervacijski sustav će biti zatvoren i neće biti moguće rezervirati trajektne karte na liniji Split-Ancona-Split. Unaprijed se ispričavamo zbog eventualnih neugodnosti, a u slučaju bilo kakvih pitanja i nejasnoća ili eventualnog povrata novca, molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail: booking@incapita.hr ili na tel: 00385 91 3352 046 Zahvaljujemo na razumijevanju. Tako da juri na netu neku drugu agenciju. Nasao sam za nekih 60e avio sedista i motor. Videcu da ti posaljem link, samo da ponovo pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 31, 2017 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan Neobicna cijena za motor... u rangu kombija, minibusa, prikolice od 6m??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 31, 2017 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm sad vidim, cijena po metru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...