Woif 0 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Wonderland Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi foruma, Pre godinu dana kupio sam z750 2008". Motor ide lepo bez mane medjutim ma displayu non stop stoji FI lampica + crvenu svetlo koje non stop trepteri. Pokusao sam da izvadim kod greske( odo plus 2 sec metoda) medjutim ne pokazuje nista. Da li neko mozda zna u cemu bi mogao biti problem ili resenje ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas service manual pogledaj u njemu. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Nije serijski izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Strana 3-24 http://www.manualedereparatie.info/manuale/Kawasaki/Kawasaki_Z_750_2007_2008_Manual_de_reparatie_www.manualedereparatie.info.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woif 0 Napisano Januar 25, 2017 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Wonderland Prijavi odgovor kao problematičan Nije serijski izduv? Serijski je. Strana 3-24 http://www.manualedereparatie.info/manuale/Kawasaki/Kawasaki_Z_750_2007_2008_Manual_de_reparatie_www.manualedereparatie.info.zip Sudeci po onome sto sam procitao izgleda da je problem u samoj mehanici fi sistema/motora. 'When no service code is displayed, the electrical parts of the DFI system has no fault, and the mechanical parts of the DFI system and the engine are suspect.' E sad, ako je ovo, koliko je to lose ? Takodje primetio sam da na onom servo motoru( motor za izduvni sistem) nema sajle na njemu. Da li je mozda do toga ? Promenio Januar 25, 2017 član Woif Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, ostalo prepuštam drugima da pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Januar 26, 2017 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš sajle sada treba da te jako zanima gde je, ima li je i kako stoji klapna u cevi koju rotira ta sajla i naravno da proveriš aktuator za sajle, drugi kraj sajli.U njega ide konektor sa ECU i on mora da bude povezan da ne bi imao grešku. U prevodu aktuator mora da bude povezan na ECU a on naravno nema pojma da li sajle vise ali te posle zanima imaš li tu klapnu/ventil u cevi ili ne. Sada videh kako si napisao servo motor je povezan, mislim na konektor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woif 0 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Wonderland Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na kasnom odgovoru. Cackao sam nesto izmedju i u medjuvremenu dobio sam sad trenutno 2 greske tj koda. Jedan 63 a drugi 67. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod 63 = Exhaust butterfly valve actuator malfunction, wiring open or short If the exhaust butterfly valve actuator fails (the signal is out to the usable range, wiring short or open), the ECU stops the current to the actuator. Kod 67 = Oxygen sensor heater malfunction, wiring open or short (Equipped Models) If the oxygen sensor heater fails (wiring short or open), the ECU stops the current to the heater, and it stops the feedback mode of the oxygen sensor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...