milos-v 2450 Napisano Januar 23, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na forumu ima ljudi koji se bave prodajom novih telefona ili znaju nekoga ko se time bavi? Oglasi su prepuni telefona,ali rekoh da nadjem nekoga iz nase zajednice da pravimo posao. Treba mi telefon koji ce ici na poklon. Zbog toga obavezno da bude nov, u kutiji,sa nekim papirima/garancijom. Boja da bude bela ili zlatna jer ide zenskoj osobi. Moji favoriti su P9lite ili SAMS J7(2016) To mi treba da kupim za 7dana.pa ako neko nesto ima javljajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 24, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o kupovini xiaomi telefona, azdaje su, ima ih i u zlatnoj boji. Tu su oko 200e a po specifikacijama i kvalitetu nisu nista ispod izvikanih samsungova s6 s7 i ostalih konkurenata. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Xiaomi Redmi note 3 pro prime... kostao me je letos nov oko 200 evra.... pogledaj pa ako ti se svidi neces se pokajati ni ti ni onaj koji ga dobije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 24, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu sta se nudi i kakvi su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam lenovo p70,ako dodas jos malo kupis azdaju. Koliko sam skapirao kod androida je kao i kod racunara jako bitna velicina RAM memorije.Stalno su mi bagovali telefoni sa 1GB,ovaj je nezaustavljiv(da cuknem u drvo) Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa neko je ovde neki dan oglasio samsung j3 po vrlo pristojnoj ceni! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 24, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan video sam to,ali taj telefon je dosta slabiji od ovoga sto trazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da, biza. Nov, u kutiji. E sad nije j7 no j3 ... Ne znam ... To verovatno nekom i znači. Ja sam potpuno van te priče, moj telefon ima jedan procesor na 1ghz i ekran od 2 inča Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Januar 24, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Samsung J5 2016 , 2gb ram, 16 gb , 13mpx, 5,2 Inch, radi super. 180eura, na KP ih ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slab procesor na j5 2016, quad core sa 1.2ghz.. To mu je mana. Sent from my LG-H440n using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Nexus 5x, nov je oko 230e, telefon je odlican..razmisli o njemu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi P9 lite i miran si.Telefon je lep i brz i za 200 evra retko sta moze bolje da se uzme. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Januar 24, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Slab procesor na j5 2016, quad core sa 1.2ghz.. To mu je mana. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Ima ga moja supruga i radi bas brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Note 3..mnogo dobar fon. Jedino ako ne zelis veci fon tj 5.7". Ja sam bas zeleo telefon sa vecim diplejom jer je pregledniji bas zbog toga..lepo izlgeda..ima 3gb rama..32gb interne..full hd lcd..super amoled koji je znatno bolji od "obicnih' lcd-ova (provereno)..olovku da se malo poigras..a on ti je reda 180 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 24, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @srbac j5 jeste super telefon za te pare.ali za malo vise para ima boljih P9lite ima moj drugar i bas je dobar telefon,takodje drugi covek ima J7 koji sam pomenuo i on odlicno radi.cenu su im slicne @dulence telefon ide na poklon devojci tako da je 5.7"svakako preveliko .Da je za mene moze i tablet Note 3 je super telefon.a mislim da si za cenu nesto pogresio mora biti skuplji i tesko da ima nov jer je star model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam ja neki steri android ako ti se baca 200€ neznam ni dal radi ali ako bas oces da mi das te pare za njega nacu da se lutim , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se malo srecno sa kupovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Januar 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Note 3 nov košta 299€ na akciji u nekoj radnji, baš pre neki dan videh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsija prodaje p9lite za 170E, uzet pre mesec i po u vipu. Dobio s6 na poklon. Nov je. Ako zelis mogu da vas spojim. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Januar 25, 2017 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja treba verovatno sutra da uzmem telefon u Telenoru i to ili P9 Lite ili J7 i odmah bih ga prodao...navikao sam na Windows i nikako mi se ne vraca na android a nema trenutno u Telenoru nijedan WP....ako se ne snadjes za koji dan tu sam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ja treba verovatno sutra da uzmem telefon u Telenoru i to ili P9 Lite ili J7 i odmah bih ga prodao...navikao sam na Windows i nikako mi se ne vraca na android a nema trenutno u Telenoru nijedan WP....ako se ne snadjes za koji dan tu sam! Onda vidi koji je skuplji na oglasima ako ces odma prodavati i ne razmisljaj dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Januar 30, 2017 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nexus 5x, nov je oko 230e, telefon je odlican..razmisli o njemu Sent from my iPhone using Tapatalk Drugar imao nexus 5, pre neki dan uzeo 5x, kune se u nexus 5, odusevljen i rekao ubuduce samo nexus. Ja nisam neki zaludjenik i nosim stari samsung core plus, neki put zabaguje, ali nista strasno (jako retko ukoci na sekundu-dve). Gledam njega i ovaj nexus, telefon ima neka 2 baga (1 kad se stavi na punjac, a drugi kad pritisne power dugme) i povrh svega crkne mu mikrofon. On zameni mic, pukne 20 evra, radio 5 dana i opet crk'o, cujem ga samo kad prebaci na zvucnik (spikerfon). Ok, ne snalazim se u materiji, ali mi nije jasno cime je toliko zadovoljan kad mu je na telefonu pola stvari crklo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moze da se brise tema telefon je kupljen preko oglasa hvala svima koji su se potrudili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...