MaRRe 983 Napisano Januar 22, 2017 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem korićen Albrecht AE600s komunikaciju vozac/suvozac. Koristio ga možda 6-7puta. Radi na 3 AAA baterije koje traju bas dugo. Da bi ga zastitio od vode i dzepova stavio sam ga bio pod motor gde se napajao na 12v preko malog regulatora voltaze. Uz njega dajem i 1 set sluški za 1 kacigu. Cena 60e komplet. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Januar 23, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za komunikaciju. Imam istu i odlicno radi. Preko nje mi je povezana radio stanica, navigacija, mp4, mobilni telefon i ponekad verna saputnica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za komunikaciju. Imam istu i odlicno radi. Preko nje mi je povezana radio stanica, navigacija, mp4, mobilni telefon i ponekad verna saputnica.... Ponekad...alaaa laaagiiis... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Januar 30, 2017 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se često vozi sa ženom...ljubavnicom...devojkom...dečkom Odlična stvarčica da pričate dok vozite. Slušate muziku...i pričate sa drugarima preko toki voki-a. Cena 60e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 13, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlična sprava i ja je imam, vredi svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 3, 2017 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ne treba?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 3, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 3, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce prvi put aktivirao.... i sit sam sam se naslusao zene (zajebo se nisam poneo mp3 muziku) Mnogo dobra stvar u odnosu na cenu.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Novembar 1, 2018 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju. Cena 40e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali off na oglas: Da li i gde, kod nas ima da se uzme taj set za flip upp kacigu? Moja oba su krepala a ne vidim drugu komunikaciju koja pruza sve to sto Albrecht ima (pogotovo u tom cenovnom rangu...) Na mom setu ne radi desni zvucnik i microfon a na zeninom ne radi microfon. Sin ima full face kacigu i kod njega sve radi (slabo je koriscena a nase su se izakale) Nasao sam u Louisu ali ako ima kod nas radje bih pazario ovde... Inace, ovo je bukvalno ponuda za dzabaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Novembar 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Verovatno su kablici istrunuli i prekinuli se od znoja Ne bi verovao koliku kolicinu znoja "ispusta" koza glave kada je napolju +40 stepeni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...