stefi12 2 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Petar, '89 sam godiste. Zivim u Beogradu. Do sada nisam imao tu srecu da posedujem dvotockasa (imao sam priliku da vozim). Nadam se da cu u skorije vreme i uz vasu pomoc uspeti da se domognem jednog Za pocetak bi mi dobro dosao jedan skutercic do 50 kubika, ali o tome mozemo prodiskutovati u zasebnoj temi . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2526 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. ☺ Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...