Due 16125 Napisano Januar 19, 2017 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci dragi prijatelji, pisacu ja ako neko hoce da cita, ne bih da zauzimam spejs badava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Januar 19, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis komsija! pozdrav iz Asanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Januar 20, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vala si ulio malo sunca u ove ledene dane.Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 20, 2017 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo.....i lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao si tačno kako treba, s merom. Ne ustručavaj se, samo piši. Miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Januar 23, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slatko se nasmeja, slobodno nastavi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefi12 2 Napisano Januar 23, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst nema sta. Volim da citam putopise. Jedva cekam da pazarim svoj prvi skuter pa da i ja nesto dodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Januar 25, 2017 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan simpaticno, sa puno duha, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi se svidja ovaj putopis jer sam emotivno vezan za taj deo Srema.Naime,moja pokojna Mama je rodjena u Kupinovu,dok jedan deo bliske familije i dalje zivi u njemu. Preko leta obidjem ceo gornji Srem,a Obedska bara je mesto gde se odmaram i posmatram cuvenu, bujnu vegetaciju poznatu sirom Evrope. Kada se vracam volim da opletem motor preko Preke Kaldrme,jedino je nezgodno sto ima nenormalno puno insekata koji se razbijaju o vizir kacige i ostavljaju velike fleke sto moze ozbilno da smeta u toku voznje.Eto,izvini,malo sam ti se ubacio u putopis,ali vec razumes zasto. Nastavi sa pisanjem,odlicno ti to ide,i dobro nam dodje u ove sumorne,zimske dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Kratko al jeb...čno svidam se stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se stil pisanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se stil pisanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha2701 6 Napisano Februar 1, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dukine putešestvije, čekamo sledeći krug po Srbiji, neke nove slike, i nove putopise. Thumb up 4 this man Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan od malog veoma ukusno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uhvatim toga u svoju odbranu i vec koliko sutra zajedno zajasimo... Čamotinja još traje, a vidim da ima prostora za nastavak, pa se nadam. ps. Čuh "negde" da imaš jednu dobru blatnjavu priču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Popravi mi jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Februar 13, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, duhovito napisano, tacno vidis da dete čuči u svima nama matorima i svi se manje više pronalazimo u ovakvim pričicama, samo neznaju svi da se izraze lepo al filing je tu. Sent from my SP6.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ti si car!!! Citam ovo uz jutarnju kafu i cigaru i uzivam. Popravio si mi dan koji me ceka na poslu, pun raznoraznih sranja. Iscekujemo pocetak sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uhvatim toga u svoju odbranu i vec koliko sutra zajedno zajasimo... Čamotinja još traje, a vidim da ima prostora za nastavak, pa se nadam. ps. Čuh "negde" da imaš jednu dobru blatnjavu priču? Ako je istina što je Busman čuo ne oteži jer dolazi lepo vreme pa od toga do sledeće zime ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...