BaneR 64 Napisano Januar 14, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan - Prodajem mobilni Huawei P9 Lite Black -Nov- - Telefon sam koristio (samo probao) jedno 2 sata, pa izvadio SIM karticu i telefon vratio u kutiju. - Kad sam ga kupio odmah sam mu kupio i zastitno staklo za ekran i silikonski bumper, koji idu sa telefonom. - Kupljen je u VIP-u, ali je fabricki SIM free, radi na svim mrezama, ja sam ga konkretno probao sa Telenor karticom. - Garancija je 24 meseca, pocev od 08.01.2017 god. - Da napomenem telefon je -Nov- nema apsolutno nikakav trag koriscenja ili bilo kakvu tackicu. - Mislio sam da malo promenim LG G3, ali sam se mnogo navikao na G3, pa se ipak vracam LG-u :-) - Cena je: 190 eur. Fiksna. - Cena nece ici dole. - Za sad necu postavljati telefon na druge oglase, ali ako se ne proda za par dana ici ce na Kupujem Prodajem. - Bane 062/388-150 - Moze licno preuzimanje u Batajnici. - Moze i slanje Post Expressom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Januar 14, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan jel to dual sim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 14, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan jel to dual sim? Nije. Ima slot za jednu SIM karticu + slot za micro SD karticu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Januar 14, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan steta, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Januar 14, 2017 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da jeste, taj slot za mem. karticu je opciono i slot za drugu SIM karticu. Bar je tako kod ostalih Huawei telefona. U svakom slucaju treba proveriti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Januar 15, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je prodat kolegi sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...