Nile. 1548 Napisano Januar 13, 2017 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem auspuh iz naslova, unutrasnji promer je oko 52mm, uzet pre par dana, stanje je kao na slikama, ja sam ga kupio radi budzenja za svoj motor ali sam odustao, auspuh je vec neko pre mene sekao i prepravljao i to je uradio ne bas najbolje... Sve se vidi na slikama, unutrasnjost je ok, nije progoreo i nije ostecena izolacija, to sam uspeo da vidim i moze da se sredi uz malo igrarija... http://brune.juechener.de/shop/sonstige/racing-schalldaempfer-d-f1-thunderball-racing-exhaust-system-carbon-u164/ Cena 35e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2167 Napisano Januar 14, 2017 Drug član, 1325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo roba za ovde druze.. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Januar 14, 2017 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja nikog ne prisiljavam da kupi, ja sam ga kupio pre par dana i istog takvog ga prodajem jer sam odustao od prerade (mrzi me), kao sto sam ga ja SVESNO kupio videvsi kakav je, tako ce neko mozda ko zeli da se igra u garazi u ove zimske dane kupiti i napraviti sebi top, a to sto ga je neki "majstor" osakatio, ja sa tim nemam veze... Nema potrebe da mi crnis oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Januar 21, 2017 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan up, cena nije fixna.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...