Dubinko 22 Napisano Januar 10, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir i tegice za volan za Piaggio Beverly 125 2002. god 064/39-37-932 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 10, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vizir ako neces nov (renom. radnje), imas opciju - Ivan da ti napravi (odlicno radi) - Motoklinika ili Gavro (polovno) Tegici kormana - strugar ti moze napraviti - Motoklinika, Gavro - BikerHouse, Bellamoto, PGS.... PS. ako imas kofer, obavezno uzimas teze tegice kormana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan i imam ja ove, novi su ako odgovaraju, cena 800 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dubinko 22 Napisano Januar 11, 2017 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda africa rd04 1990 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovaraju mi ti, hvala Tegice sam uzeo kod Gavra, a vizir sam dogovorio sa Ivanom, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...