Vareze 9 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nemačka Motocikl: MV Agusta Brutale 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko ima iskustva sa navlakama za rucice "Grip Puppies" (glupo im je ime, ali izgledaju delotvorno). Ja imam problem kad vozim, posebno sa desnom sakom je li, da mi se posle jedno sat, sat i po voznje, prsti totalno ukoce a burma skroz usece u prst jer je pritiska rukavica. Isto imam utisak da su moje rucice tanke, i da zato ne mogu lepo da ih obuhvatim, pa se onda rukavice dodatno "zguzvaju" kad su prsti savijeni. Ovim bih povecao obim rucica. Mozda ima neko drugo elegantno i estetski prihvatljivo resenje...? http://www.grip-puppy.co.uk/ http://www.wunderlich.de/shop/en/handlebar-grips-grip-puppies-42320-000-1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici na onu izolaciju na cevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tek ces sa ovima da imas problem, jer su deblje od obicnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Budu debele kad se navuku na rucke. Mada ja imam velike sake pa mi je odgovaralo, udobne su ali se habaju brzo, posle jedne sezone ja sam ih pocepao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 6, 2017 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Prsti ti se ukoče jer grčevito stiskaš ručice. Opusti se, olabavi ruke, neće te boleti ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan A da li si razmisljao za ovako nesto? I onda dobijes ovo sto @Milos A. napisao, rasteretis i olabavis desnu saku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 6, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Одеш у продавницу делова и опреме за бицикле тамо лепо нађеш те гумене навлаке и решиш проблем јефтино и брзо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 6, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Одеш у продавницу делова и опреме за бицикле тамо лепо нађеш те гумене навлаке и решиш проблем јефтино и брзо ne moze te , predvidjene su za manji fi i svaki pokusaj da se to navuce na rucicu je bezuspesan . Inace ja trazim isto to da stavim na moje rucice jer i preko toga grejaci rade a i odgovara kad je rucica maloo deblja , postoji i kvalitetnija varijanta od cini mi se neoprana ali nisam video gde ima da se kupi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Januar 6, 2017 (promenjeno) Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji dosta faktora, sama ergonomija motocikla, tvoja fizicka spremnost i stanje, rukavice koje nosis, nacin na koji vozis... Meni je ruka trnula kada sam zamenio upravljac, oslanjao sam se previse na ruke. Dakle u voznji trudi se da se drzis nogama, gornji deo tela opusti i nemoj previse da stiskas upravljac. Ako si pocetnik, to je cesta pojava. Rukavice mogu dosta da pomognu, sa nekim rukavicama ruke su mi bile skroz super. Ako ima dosta vibracija na upravljacu, promeni tegice, stavi teze. Podesi rucice obavezno, hod i ugao. Ja obavezno pre neke malo duze voznje, odradim par aerobnih vezbi, lepo se istegnem, protresem ruke dok i vozim. Vrlo je subjektivno, probaj prvo od sebe da krenes. Promenio Januar 6, 2017 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 7, 2017 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja te navlake za rucice koristim na svakom motorciklu i odgovaraju mi extra a za navlačenje ima caka,rucke pre navlačenja naprskas lakom za kosu i one lako kliznu,zadnje sam kupio u Louisu Poslano sa mog Nexus 6 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 7, 2017 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/artikel/schaumgummigriffe-schwarz/10019505?list=194135113&filter_article_number=10019505#documents Evo ih,plastiku iseces a sundjeri ostanu Poslano sa mog Nexus 6 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11634 Napisano Januar 9, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Druze to ti je do burme,skidaj sto pre . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 9, 2017 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probaj tenis grip traku. Jeftino rešenje, efikasno 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojan Tokic 3 Napisano Jun 8, 2017 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: BMW F800S / Honda Foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kupio pre mesec dana, montirao na motor i prvih par dana debele rucice neobicno, posle 500-600km prezadovoljan i naviknut na njih. Manji pritisak na rukama i nema vibracija toliko na upravljanju. Po gradu izuzetno prijatne za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Avgust 25, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde kod nas da se kupe ovi sundjeri...da ne poručujem iz Louisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...