V Dejan 3 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: subotica Motocikl: suzuki v strom dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav svim kolegama-bajkerima ja sam Dejan iz Subotice i trenutno vozim Suzuki V Strom dl 1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je nešto taj strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V Dejan 3 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: subotica Motocikl: suzuki v strom dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je nešto taj strom Dobrodošao mozda smo se nekada i sreli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10786 Napisano Januar 5, 2017 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Desi matori, i meni nesto poznat taj Vstrom vidjao sam ga po Grckama, Crnim Gorama, Spanijama....dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V Dejan 3 Napisano Januar 5, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: subotica Motocikl: suzuki v strom dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Desi matori, i meni nesto poznat taj Vstrom vidjao sam ga po Grckama, Crnim Gorama, Spanijama....dobro nam dosao hahahha,moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Januar 9, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, super masina Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Dejo valjda cemo te ovde ubediti da se okanes tog v-stORma i vratis se u r-ase ili kako ovde kazemo cucavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...