AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Na leto sam kupio apriliu rs 50 po nesto jeftinijoj ceni jer mi je majstor rekao da bi trebalo da se zameni regler i da je to problem zbog kojeg ne puni akumulator. ja sam uzeo nov akumulator i drugi regler medjutim problem i dalje postoji, to jest i dalje ne puni akumulator. na primer kada ga napunim preko punjaca mogu da predjem stotinak km dok se ne isprazni i ne znam koliko je to pametno raditi. Ovo mi je prvi motor pa se i ne razumem bas najbolje ako ima neko da mi pojasni sta bi mogao da bude kvar bio bih mu zahvalan posto sam poceo da sredjujem motor za leto polako i ostalo mi je samo jos to da sredim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 27, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za punjenje akumulatora strujom potreban je dobar alternator (strujna centrala ) i regler. Proveri namotaje alternatora i koji AC napon daje i vidi da li si montirao odgovarajući regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Otac mi je auto-elektricar i proverio je sve to. Regler je isti kao njegov, skinut sa rs 50 stranca i majstor se kune da je radio pre nego sto ga je skinuo a to je bilo par dana pre nego sto sam ga kupio. E sad ima neki deo ispod sedista, cale kaze da bi trebalo da je to pretvarac struje i sumnja da bi moglo da bude do toga problem. To je kao zaptivena kutija mislim da ima i osigurac na vrhu. Mogu da posaljem sliku ako treba posto ja nemam pojma sta moze da bude kvar i jako me nervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan nema pretvarac struje . namotaji pa regler........ nek proveri dal namotaji daju struju tu je naizmenicna oko 50volti na gasu ako tu ima onda je regler......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Decembar 28, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Otac mi je auto-elektricar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da, otac mi je auto elektricar ali nikada u zivotu nije radio sa motorom. Ustvari retko kad je i radio elektriku, uglovnam je radio druge poslove, nebitno. Kaze mi da sa namotaja daje 14v naizmenicne struje.E sad ne znam kako da posaljem sliku tog dela na koji sumnja pa ako neko zna sta bi moglo da bude bilo bi super posto ja blenem u motor kao tele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarCoa91 0 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRAGUJEVCANIN 0 Napisano Jul 10, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia RS250 Silver i Suzuki Hayabusa RKI Yellow Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da SATELIS sa foruma to vidi pa ce ti on reci sve do detalja tacno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...