gixxer 388 Napisano Decembar 21, 2016 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem sliku nigde na netu,trazim da kupim podne zakacke za pod prikolice za koje mogu da zakacim spaner,ali one koje kad se saviju tj ne koriste su ravne sa podom,znaci u okrugloj da nazovem soljici su pa kada se sklope ne smetaju i ne zapinje se za njih kada se nesto gura po podu prikolice,treba mi 6 komada,ako neko zna gde to ima da se nabavi molim da mi javi ,ili ako neko slucajno nadje sliku neka stavi ovde pa ce biti lakse pronaci,unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 21, 2016 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Jos preciznije,gde to ima da se nabavi kod nas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Trailer Tie Down I varijacije na temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodavnice šrafovske robe,uradi sam,božić u tošinom bunaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 22, 2016 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nasao kod Bozica doo 430 din komad,svima hvala na pruzenim informacijama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...