zli 412 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zaista očuvanu kacigu... Model IS-16,sa dodatnim naočarima za sunce. Moja glava je obima 60.5-61cm za orjentaciju veličine. Na dodatna pitanja odgovaram, tako da ih slobodno postavite... Jedini problem je da je vizir u jednom delu ogreban, mojom nepaznjom (dato na slici), ne ometa mnogo funkcionalnost ali moram da navedem. Ostalo je sve tip top, stim sto kupcu predlažem pranje postave. Cena ce biti povoljna, slobodno predlozite, cilj mi je da oglas ne stoji do sledeće Nove godine :-D Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Decembar 18, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan 5 evra dajem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nemas ti te pare...a i za te prdavce ti ne treba kaciga. Idemo dalje... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ne bude da tupim oko cene slobodno napišite koja je realna cena... Forum i sluzi za razmenu misljenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 18, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zašto nijedna slika unutrašnjosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 18, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si greška... Nisam stavio, a slikao...ubacena slika u oglas na pocetku... Postava top, samo pranje... Nigde oguljena, iscepana... Vidi se po okovratniku koliko je nosena, koza nema tragove krzanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa operi postavu...i stavi cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 19, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pa operi postavu...i stavi cenu. pa operi postavu...i stavi cenu. A tvoje misljenje koja bi cena trebala da bude? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Decembar 19, 2016 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan cisto orjentaciono ja sam fg15 u sličnom stanju platio 60e..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 19, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala grofe...Ako se secam fg 15 je za nijansu slabiji model,nek bude onda cena 70e... Mislim da je korektno. Pozdrav i srećan nam sveti Nikola danas, tacnije onima koji slave! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, imal ponuda aman? :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Decembar 25, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan lepa kaciga, srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 4, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega... Ljudi, za sledecu nedelju najavljuju +20, trebaće vam kaciga :-D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Januar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A za ovu nedelju - 15 Pre mi treba podkapa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 6, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako prodajes neki auto, da vozimo na ove silne minuse? )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 6, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da nema nista od +20, kaciga je na akciji i uz nju dajem motorne sanke... (jedan krug ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 10, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan XL na IS 16 je izmadju L i XL uobicajeno? L je 59-60,a xl 61-62.. A tu je ako sam te dobro razumeo 60-61? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 11, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Je li tačno da se vizir pomera samo u 3 položaja, zatvoren, sredina, otvoren bez onog blago otvoren za ventilaciju? Gledah neki review i to su naveli kao veći nedostatak. Još ako nema pinlock, vrlo nezgodno zbog maglenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 630 Napisano Januar 11, 2017 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ima pripremu za pinlok, pinlok dokupiš Realno za 70 eura bolje ne možeš kupiti. Za onog ko nema para a obim mu odgovara dobra trgovina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 11, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Je li tačno da se vizir pomera samo u 3 položaja, zatvoren, sredina, otvoren bez onog blago otvoren za ventilaciju? Gledah neki review i to su naveli kao veći nedostatak. Još ako nema pinlock, vrlo nezgodno zbog maglenja.Nesto razmisljam,ja nikad ni ne koristim vizir "na pola". Ne znam ni cemu to sluzi??? Ili vozim sa skroz spustenin,ili 5mm otvorim,ili otvoren skroz... A ovo za pinlock je ok da se dokupi,ali to onda vise nije 70€. Necu da komentarisem cenu,nego samo glasno razmisljam. Nije neka otimacina ni za ovih 70,a kamo li za jos 20... Da ne kvarim oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko polozaja za otvoren vizir, ja koristim najcesce ili skroz zatvoren ili vrlo malo otvoren par mm... Znači sasvim je to ok i dovoljno, ne znam tacno sta se pise na netu i nisam brojao... A vizir ne magli ni vise ni manje nego drugih,zavisno od temperature napolju... I da pojasnim velicina tintare za koju odgovara kacige je 60-61cm...moja tintara je tu negde zato sam to dao, mislim da je tako najpreciznije odrediti veličinu... Znaci nikakav L nije u pitanju. I na kraju ja sam debelo kritican prema kacigama, a razlog prodaje je sto mi je sad ovo treca kaciga pored Schuberta i Scorpiona, tako da ipak mora da ide... mozda bi i pre stavio u oglase Scorpion, ali je u mnogo lošijem stanju tacnije mnogo vise koriscen. Pozdrav, dakle kaciga je skroz ok za ovaj novac a mogu uciniti jos mali popust ako je neko resio da uzme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 11, 2017 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se secam fg 15 je za nijansu slabiji model, Obrnuto je... FG15 je kaciga od Fiberglassa,Spectra i Kevlara, a IS serija je od kompozitnog polikarbonata. Ali se tesko porede jer je FG bez tamnog vizira,znaci vise R,a IS je vise turing. Sto bi rekli,korisnija u saobracaju... PS: imam jedno pitanje: Kakva je kaciga po pitanju maglenja vizira. Bez obzira sto nema pinlock,taj vizir ne bi smeo da magli jer je anti -fog. Moja Shark isto nije imala pinlock,a nikada nije zamaglila. Tek kad je bas hladno,stanem na semaforu,a prethodno sam skinuo onaj stitnik ispred nosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Magli najnormalnije kad je hladno, kao i svaka druga. Ja do sada nikad nisam imao kacigu koja ne magli kad se stane, a napolju je hladnije vreme. FG model je uvek bio ispod FS IS modela...to je fabrika rekla cenovnim rangom... Da li je bolja to vec moze biti predmet razgovora. Na testovima su svakakvi slemovi bolji od nekih modela Schubert Arai... To su gluposti... Praksa je drugo. I najbitnije, u stvari jedino bitno onom kome treba ova kaciga, na slikama nema, zaboravio sam ima stitnik za bradu, ja ga uglavnom nisam koristio,ali kad se stavi kaciga je tiša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...