User34 0 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce napraviti auspuh koji ce da puca bude mnogo glasan i u najboljem slucaju da baca vatru za skuter piaggio free 50cc,a da pritom lepo izgleda i da li postoji neki majstor koji to moze da napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko A. 9 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan 2t masina, znaci NE, odsrafi auspuh sa grane i imaces taj efekat. tacnije komplet lonac skini i vozi tako, ako vec hoces da se cuje i da puca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Decembar 13, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Postoje laksi/jeftiniji nacini da nekog iziritiras da te dobro prebije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja 2t motor, skoro dve godine bez lonca, da puca nemoze, hoce na prvo paljenje pod sauhom, ali nije to to sto ti zamisljas, ali da se cuje, cuje se.... Evo i link kako to izgledalo https://youtu.be/z8YDmF077Bk I da znas da mnogo smeta pri duzoj voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 13, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da baca vatru, e odavno se ne ismejah ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje zmaj auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
User34 0 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakvih su kvaliteta rezonantni auspusi koje prave majstori,da li to valja i da li se isplati kupovati ili je tek bacanje para,u pitanju su rezonantni auspusi za 2t skutere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupi mbt ili ti bullet-ov i ne bacaj pare,ja am sa bulitom proso boga oca https://www.facebook.com/nenad.lazarevic.378 evo ti adresa pa da se cujemo i mozes videti i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
User34 0 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupi mbt ili ti bullet-ov i ne bacaj pare,ja am sa bulitom proso boga oca https://www.facebook.com/nenad.lazarevic.378 evo ti adresa pa da se cujemo i mozes videti i slike. A kako ti se cini jel pojacava brzinu i snagu motora i kakav zvuk daje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma daje zvuk ko suzuki sa otvorenim akrapovicem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
User34 0 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma daje zvuk ko suzuki sa otvorenim akrapovicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovih prostora od rucno pravljenih jedino Nedjeljko Kucelj iz HR za cvaje. Ovi ostali mogu 4t ali rezone jedino on pravi da je odlicno, u nekim slucajevima bolje od originala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
User34 0 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi vase strucno misljenje ili znanje iz iskustva o rezonantnom auspuhu bullet hrom za 2t 50cc skutere mene zanima za piaggio free,kako utice na masinu,da li je ubrzava i povecava snagu,koliko traju,i kakav zvuk daju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Pavlovic 1 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Suzuki GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, Ja sam taj auspuh imao na Peugeot Speedfight 2. Što se mene tiče, čini mi se da je bio startniji... Jedino što je bilo iritantnije je zvuk koji je bio mnogo jači nego na fabričkom auspuhu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakvih su kvaliteta rezonantni auspusi koje prave majstori,da li to valja i da li se isplati kupovati ili je tek bacanje para,u pitanju su rezonantni auspusi za 2t skutere.. Ja mislim da ove tri teme nisu dovoljne, nego da ti otvoriš još koju na istu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...sve se to manje više radi prema postojećim modelima ''zvučnijih''firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebno je izvrsiti jos neke izmene da bi to radilo kako treba i ja vozim free.ako oces javi se lakse mi na fejsu brze idu poruke da ovde ne zauzimamo prostora ako neces onda idi na svet skutera pa tamo citaj teme o izduvima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Decembar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan SPojio sam novootvorene teme u jednu. Nema potrebe za svako Božje pitanje otvarati novu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi vase strucno misljenje ili znanje iz iskustva o rezonantnom auspuhu bullet hrom za 2t 50cc skutere mene zanima za piaggio free,kako utice na masinu,da li je ubrzava i povecava snagu,koliko traju,i kakav zvuk daju? Gledaj druze. Rezonantni auspuh na 2t skuteru nije bas plug & play stvar. Mislim... moze da ti se desi da nasrafis auspuh i da to bude to, pun pogodak. Ali to je samo ako imas ludacku srecu da ti je dole poslozena mazina tako da bas taj auspuh koji stavljas daje optimum na tvom setupu. Inace 2t rezone se prave da daju najbolji kick na ciljanim obrtajima pri odredjenoj snazi. Tako npr imas rezone koje su pravljene za stock 50cc cilindre, onda za base tunning, high end i.t.d. Zavisno od toga koju termogrupu imas, kakav prenos (vario), koji karb i uostalom kolliko konja i na kojim obrtajima ti je najbolji obrtni momenat, po tome biras i auspuh. Ja bih se prvo raspitao za taj odredjeni bullet koje su mu specifikacije, odnosno za kakav je setup pravljen pa bih onda proverio kakav je setup na mom skuteru. Ovako, bez tvog setupa niko ti ne moze dati adekvatan odgovor. Inace, da probam da ti odgovorim. Ako ubodes pravi auspuh za tvoj setup itekako ces osetiti bolje ubrzanje, nesto vecu krajnju, zvucace glasnije od stock auspuha a to sve nece bog zna koliko uticati na trajnost masine. Ali samo ako ubodes ono sto je za tvoj setup. Ako ne ubodes pravi desice ti se da auspuh koji nekom daje sjajne rezultate tebi daje bulju i da ti skut ide losije nago sa stock auspuhom. Sve je u sitnim proracunima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ma najjeftinije kako da ubrzaš skuter: STAVI GA U KOMBI !!! Ima da ide i 140 kmh ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 30, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me bullet gp turing.KValitet izrade i trajnst.Znači ko što mu ime kaže to je auspuh za turing-valda.Jedino što hocu od njega da dobijem je izgled.Neču veču brzinu,ide mi sky trevis minareli kinez sa skinutim prstenom 60-65 na sat i troši 3-3.5 litara.Meni dobro neću ništa da menjam samo izgled i mozda malo zvuk.Kolko vidim po obliku to nije rezonantni auspuh.Zanima me cev koja ide iz fabričkog auspuha u kućište filtera vazduha .Verovarno ulaze nesagorli gasovi.Oni smanjuju procenat kiseonika i malo hlade mašinu.Da li treba začepiti rupu na kućištu gde je ulazila cev i malo pojašati smesu goriva spram vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan http://49ccscoot.proboards.com/index.cgi?board=exhausted&action=print&thread=1391 https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiP5sT-3ebXAhXDtxoKHR_MC-UQFggnMAA&url=https%3A%2F%2Fsvet-skutera.rs%2Ftopic%2F26-testovi-auspuha-grafikoni%2F&usg=AOvVaw25CL9kTzstYQ-MVrqqpHBn https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiP5sT-3ebXAhXDtxoKHR_MC-UQFghEMAc&url=https%3A%2F%2Fsvet-skutera.rs%2Ftopic%2F2941-bullet-touring-2t-leovice-gp%2F&usg=AOvVaw30f2X1Tl6ulLPsqkNx1rz_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosthesimang 1 Napisano Decembar 14, 2017 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc neznam kako da ocistim auspuh na 2t skiteru piaggio zip serije 1 odavno mi se zapusio Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hasyc29 0 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozz.Vozim Apriliu sr 50cc imam na njoj malossi sportski auspuh,ali bih vise volio imati Akrapa ili onog GY6,da li uopste moze na 2T masinu Akrapovic ili taj sa velikim topom GY6?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...