floyd 495 Napisano Octobar 1, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako i ti naručiš - već u ponedeljak ili utorak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 1, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li I ja da se prijavim za jednu kanticu 0652232382 Dusan Medakovic naselje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 1, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @floyd Ako treba da se ide po sir, nije problem da krenemo zajedno Sent from my iPad using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, duledjo said: Mogu li I ja da se prijavim za jednu kanticu 0652232382 Dusan Medakovic naselje Dule, upisao sam te. Čujemo se narednih dana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Urban Cruiser said: @floyd Ako treba da se ide po sir, nije problem da krenemo zajedno Sent from my iPad using Tapatalk Brate, jedva čekam da zapalim ponovo dole na Pešter. Smatraj dogovorenim, idemo čim pre! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 2, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 1.10.2017. at 9:14, floyd je napisao: Ako i ti naručiš - već u ponedeljak ili utorak. Rano mi je, imam još od prošli put - ja ću verovatno u sledećoj turi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drumskalisica said: Rano mi je, imam još od prošli put - ja ću verovatno u sledećoj turi . Crni Lijo...Pa jel ti miševe hraniš tim sirom ili sebe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 2, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, floyd je napisao: Crni Lijo...Pa jel ti miševe hraniš tim sirom ili sebe? Sebe, naravno, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 3, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja malocas preuzeo sir I probao kod kuce ovo je fantazija nije sir bravo za domacina koji ovo napravi a I floyda koji nas poveza sa ovom delicijom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule, preneću pohvale mom Pešterskom domaćinu! Uživaj al' ne preteruj, mada, znaš kako kažu: Sve što je u životu lepo je ili zabranjeno ili nemoralno ili je štetno po zdravlje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 6, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @floyd kod mene već nema pola kante! Aj pravi opet spisak da se utefterim Pridružujem se pohvalama! Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kruzeru! Utefteren si, javljam ti čim stigne nova tura. Nadam se da će to biti ovih dana. Danas sam se baš čuo sa drugarom, kod njih je sve zavejano, napadalo je pola metra snega! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Octobar 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Ih pola metra? Ja se vratio iz Sjenice pre sat vremena, snega skoro i da nema . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako mi reče drugar danas...Znači malo hiperboliše. Mada, on i nije u Sjenici nego u žešćoj vukojebini 20 km dalje. A na stranu to, slušao sam danas na radiju da u Sjenici i okolini nemaju struju i vodu. U svakom slučaju nije im baš veselo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 26, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pozz, kakvo je stanje za sir , jel može da se poruči, koja je cena i jel šalju na adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 26, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugar! Ima sira, sezona je u punom jeku i svi koji uzimaju mi kažu da je sir najbolji do sada. Pre sledeće nabavke koja će biti od ponedeljka imam na raspolaganju još 2 kantice od po 6 kg. Cena je ista: 2.600,00 dinara po kantici (435 dinara po kg). Šaljem gde god treba Postexpresom. Baci mi samo svoje podatke i adresu za slanje na PP, kao i koliko ti kantica treba i šaljem isti dan ili sutradan po prijemu poruke. Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pohvalim i floyd-a, a i proizvodjaca, sir je vrhunski,nema greske,jedino sto ovi iz post expressa,klepaju, ako mozes salji sir preko aks-a ili neke druge sluzbeSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na postu Laband, drago mi je da ti se dopao sir. Vidi, što se tiče kurirskih službi do sada su me i Aks i Bex po jednom baš onako ljudski namagarčili tako da im ne bi poverio više ni pajser da mi šalju negde, osećam da bi i tu nešto zajebali. Nepažljivo rukuju paketima iako im napišem na paketu da je neophodno pažljivo rukovanje, bacaju...Pokrivanje štete zbog kašnjenja isporuke ili zbog oštećenja pošiljke kod njih bih mogao samo da sanjam. Sa PE ipak nije takav slučaj i kod njih služba reklamacije odradi svoj posao. Takvo je moje dosadašnje iskustvo. Pritom, svi oni obračunavaju cenu prema težini (i prema još nekim manje bitnim parametrima koji ne utiču mnogo na cenu usluge) i razlika u ceni usluge je vrlo mala +/- do 100 dinara. U svakom slučaju, uvek poštujem želju naručioca ako je izričit po pitanju izbora kurirske službe tako da, ako ti budem opet slao, samo reci preko koga želiš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu, mislim da je poatarina skupa zbog otkupa, sledeci put cu da ti uplatim na racun i onda ce biti aigurno jeftinije,naravno ako se slazesSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, kako god je tebi lakše i povoljnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Octobar 27, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Placanje pouzecem je odlicna stvar kad ne znas prodavca (ovde to nije potrebno, floyda svi manje vise vec znaju), pa da ne zavrne, ali mislim da kosta oko 100-200 din preko postarine. Ja cekam da ispraznimo zalihe ovog kozijeg, pa cu se javiti tamo negde u januaru/februaru ili kasnije. Krivo mi, ove zene u kuci ga slabo jedu, a ja u zivotu lepsi sir nisam jeo, zaista je poseban ukus, a provalio sam da se ukus ne menja ni iz zamrzivaca kada se izvadi (zaledio ostatak, nismo mogli sve da pojedemo za mesec dana), samo malo sir omeksa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Novembar 11, 2017 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au, nikad bolji bio nije. Ode celo pakovanje za 20 dana. Sva sreća niko u kući ne pije alkoholna pića. Uz rakiju bi otišao za 5 dana. Moji traže J O Š ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 11, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I ja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi podelio sa nekim iz mog kraja ako ima zainteresovanih, mnogo mi je cela kantica. Inace zbog strajka u posti trenutno ne preporucujem slanje sa njima jer paketi kasne dosta i vracaju se sto za sir i nije bas dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bocca_bastard je napisao: A koji je tvoj kraj? Paracin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...