Astral 6236 Napisano Novembar 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sir je nije dobar. ODLICAN je ! A kolega Floyd je super za saradnju . Sve smo ugovorili u 2 min. Kako je dogovoreno tako ispostovano. Svaka cast! Prezadovoljan sam , preporucujem i ostalima da probaju sir ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Floyde sir je stigao do Majamija. Slazem se sa ostalim, sir je odlican! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Novembar 30, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Astral said: Sir je nije dobar. ODLICAN je ! A kolega Floyd je super za saradnju . Sve smo ugovorili u 2 min. Kako je dogovoreno tako ispostovano. Svaka cast! Prezadovoljan sam , preporucujem i ostalima da probaju sir ! Hvala veliko Aleksandre, baš mi je drago da ti se sviđa. Čujemo se kad god ti bude trebalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Novembar 30, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Boban said: Floyde sir je stigao do Majamija. Slazem se sa ostalim, sir je odlican! O Bobane, pa to je fenomenalnooooo!!!! A baš se pitam od juče da li je Cope uspešno odradio slalom kroz sve one rendgene i kontrole... Svaka čast, baš mi je drago. Puno pozdrava i za njega i za tebe, uživajte u 'Sunshine State'! Ako bude koja slika, ide u ram pa na Pešter, pravo u ruke domaćinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Novembar 30, 2017 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2017 at 10:31, floyd je napisao: Darko, nije te bilo neko vreme, da nisi i ti promenio režim ishrane? Nemam odavno te manje kantice, ove su sad sve oko 6kg +/- do 300g. Jesam jesam, sa sarmi i pecenja presao na ajvar, sir i corbice.......strpnuo sam malko danas sirca.....mmmmmm. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kalcijum overdoz!! Krenuše mi treći zubi. Javiću se za desetak dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 2, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A meni pesak u bubrezima . Kalcijuma kol'ko 'oćeš . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kalcijum overdoz!! Krenuše mi treći zubi. Javiću se za desetak dana. Daj pojasni malo šta si im radio? Jel su to kisele paprike ili sveže?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, pa ti znaš šta valja... Stvarno, jesu to sveže ili ukiseljene paprike? Deluje mi kao da su sveže... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ide fino i uz pasulj sa mesnatim suvim rebarcima! Fotke su posebno za novosadsku ekipu koja nije uspela da se organizuje i prevali daleki put do Beograda na pasulj sa mladim sjeničkim sirom... Valjda će slike da ih motivišu za neku sledeću priliku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Savan said: Daj pojasni malo šta si im radio? Jel su to kisele paprike ili sveže? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Sveža parika. Dobro opereš, poredjaš red paprike, pa red sira i završiš sa sirom. Treba dobro posložiti sir da nema mnogo praznog prostora i na kraju zaliti prokuvanom slanom vodom (ohladjenom). Dve supene kašike soli na litar vode. Kada zaliješ, staviš gazu preko svega i preko gaze nešto što će blago da pritiska. Poklopiš, pa u frižider 5-10 dana. Neko stavlja cele paprike bez peteljke i semenki. Moja gospodja ih je isekla po dužini na filete. ps. Može i jedna feferona u komadu da se bućne u ćošak posude. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 2, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera domaćine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Valja se probati. Jedini problem je sto u januaru neće biti paprika. A možda i bude Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 4, 2017 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi druga tura, odlican jeSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 4, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja Busmane Sad cu isto ako je ostalo dovoljno sira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 4, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što se nismo videli ovaj put, tako se namestilo, ali drago mi je da ti se sir sviđa! Biće prilike valjda i da se upoznamo...Uzdravlje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 4, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2017. at 8:37 PM, Savan said: Valja se probati. Jedini problem je sto u januaru neće biti paprika. A možda i bude Evo kaže gazdarica da može i sa mariniranom/kiselom paprikom, ili iz turšije. 1 hour ago, Boban said: Odlicna ideja Busmane Sad cu isto ako je ostalo dovoljno sira Treći dan prodje a ja obilazim ko maca oko slanine. Miriše presolac, ali mora još malo da se sačeka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 5, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Treći dan prodje a ja obilazim ko maca oko slanine. Miriše presolac, ali mora još malo da se sačeka. Probacemo može sigurno paprika i da se puni sirom. A pitam se kako bi bilo da se napuni sa red sira, red ribanog kupusa?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na Busmanovu vragoliju ovo dole je sitan doživljaj ali čisto da se zna da je vrrrlo ukusno i ovako: Elem, pohovani sjenički, pomfrit i pitino dete! Napomena: ne jesti jelo sa slike posle 18h ako vam je do dobrog sna! Živela 'zdrava' hrana! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Živela! Auuuu Lule, sa'ću ga ispohijem!! Savan, nisam čuo za redaljku sa ribancem. Mislim da paprika daje najspecifičniji rezultat, al' svakako treba probati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam ni ja jel postoji ali zvuci mi jako logički tako da svakako i ako ne postoji trebalo bi to izmisliti. Jer imaju punjene (kisele) paprike sa ribanjcem a imaju i sa sirom. Pa bi mogla i neka kombinacija Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da vas uznemiravam, al' samo da javim da je stig'o. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan I, kako je ispalo? Treba li kiseliti paprike ili definitivno mogu da idu i sirove? Deluje mi da je smekšala nakon jednonedeljnog druženja sa sirom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Super je! Punomasni sir oplemenjen ukusom paprike. Pun C vitamina. Vidi, slab sam ja sa kulinarstvom, pa dok me gospoja edukuje... Sirova paprika iz ove kombinacije nije za jelo, ili se bar meni ne svidja. Ona je tu samo da daa svoj doprinos. Dobro si primetio da je smekšala, utanjila itd. Ukiseljena daje siru isti ukus, ali ostaje jestiva. Samo pretpostavljam da je paprika iz turšije bingo za ovu kombinaciju. Probaću od sledeće ture i sa kiselom i sa turšijom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 11, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ova prošla kantica je na izmaku. Naručujemo sledeću. Javi kad bude bilo i kad prelaziš most . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...