piki 12206 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan E mogao si bar Suzi ostaviti na cuvanje,malo da je teram po Fruskacu da ne zariba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ops.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 13, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, pratim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u pet ja i Minsk napustismo Hanoj....krenusmo na Sever jer je plan da se napravi krug u kontra smeru sata uz samu granicu sa Kinom gde su najvece planine Vijetnama i najzanimljiviji delovi za voznju. Kupio ulje i spric za tacno spravljanje mesavine...i naravno kad se pojavim na pumpi ...svi blenu u motor jer se ne vidja cesto.... i onda jos dodatno moja visina i motor im malo nestima... Sve u svemu put do sada je Ok...nema bas nekih velikih rupa ...ma da je malo zeznuto za ljude koji dodju sa strane da voze u ovom ...haosu jer kamioni i autobusi preticu cim im se ukaze prilika ...naravno kada je u pitanju motor iz suprotnog smera.. Napusavanja ili nekog pokazivanja prsta u bilo kakvoj situaciji je nepojmljivoi ne radi se to...i sve to funkcionise po prilicno dobro...malo se pomeris u strani ili prikocis onaj upadne sa leva drugi sa desna ok...dobro je opsss...evo ga tip vozi u kontra smeru prema tebi ...ok pustis ga sta te briga ...jer znas da treba negde da stignes ,..ko ga sisha ,sto bi rekli ...i tako to funkcionira... I tako ja i Minsk napravismo danas oko 280km hm ...nije lose za pocetak i ...hej ,hej tek smo se upoznali ...nema smisla da teram na vrat na nos...odmah prvi dan...sve u svemu ,lepo smo se slozili ...jedino malo malo na uzbrdicama pokazuje da mu fali snaga kao i meni ..al ..ebi ga ...godine su godineeeee.Dakle stigli smo do Cao Bang nasli hotel za 9 US sa garazom bez klope i soba bez prozora ustvari ima dve ...^puskarnice ^ druga je u kupatilu... Potrazim nesto za veceru i tu iza coska vrte patke na zaru ...aj pridjem blize spazim parce neke prasetine ,posto je kaze 150.000 za kg...ok daj pola kila ...reko ponecu za sutrasnji rucak da pojedem nesto konkretno...isecka mi to i ja preuzmem kontrolu oko rostilja da dopecem malo....nataknem na taj razanj za patke da se vrti a odem nazad do hotela po hleb koji sam vukao od jutros za puta ...sto bi rekli (nije onaj s kojim sam krenuo...nebrinite ).. i zasednem ko covek da veceram. Sutra bi trebalo da odem malo Sevrnoistocno do cuvenih vodopada Ban Gioc.....tako nesto. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim - lepo je pocelo , uzivaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Decembar 13, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jbte, kila prasetine ko u vreme inflacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Zoki,jel bila zasladjena prasetina,,,,,, Dosta je civilizovano za sad,,,, samo napred ) Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od J. Amerike gdje je uvijek bilo neko jaje i riža..ovde samo prasići lijeću, što je odlično :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A gorivo im je 92 oktana? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Probudi me kisa ...3.41 sada u Cao Bang,pogledam na telefonu vreme ...kaze 17C i oblacno ....znaci ,nepada kisa samo mi se cini.....i ovi ovde lazu ko kod nas.... Benzina ima i od 95 i 98 kolko sam video u zavisnosti od pumpe...ja starinski sipao ovaj jer dodajem ulje za mesavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Decembar 13, 2016 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lave neka te sreca prati zelimo ti sve najbolje pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 13, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Posto je rominjala neka kisica nocas a i jutros ...odlucim da ostanem u Cao Bang i nabavim neke sitnice kao i glavnu stvar a to je da malo zakrivim papucicu menjaca jer nemoze da se presteluje na nizi polozaj kao sto to moze kod svihdrugih motora....nadjem nekog mehanicara i sredim to pa proverim da nesto nije spalo sa Minska ... Dok sam setao i trazio prodavnice ...ljudi su me zvali da svratim na caj, javljali se sa ..hellooo i bas prijatno videti sve te ljude sa osmehom... svi nesto prodaju...iz prodavnice se ulazi u dnevnu sobu,sudovise peru na ulici od tih malih restorancica a i kasapnice su na otvorenom... mehanicari sve rade na patosu...a evo cenovnik klope a za 1 US se dobija 22.000 I ove slike ce docarati ...kako se ovde zivi svakodnevno..uzivajte. 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15233 Napisano Decembar 14, 2016 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na cenovniku stoji Corn Dog,dali je ono sto mislim ili ...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Decembar 14, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ove radionice kao mog tasta radionica-trebaju stule da prodjes na drugu stranu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Decembar 14, 2016 8-bit, 1899 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš vole da čuče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ne nije ker na raznjicu ( corn dog )...nebrini se .. vec je to obicna kobaja na nabodena na dveni stapic i rostiljaju se a posto je ovaj kraj poznat po susenim svisnjskim kobasicama i te se tako zovu po americkii na jednoj slici se vide kobasice u vitrini ..to su te susene. Vecinom je po radionicama sve na podu i ...svi rade cuceci ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 14, 2016 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristis neki probiotik, aktivni ugalj ili nesto slicno protiv stomacnih tegoba...radi privikavanja na njihovu klopu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dok...sta mi je stomak sve prevario ...do Japana...da nepricam sta sam sve strpo u njega u J.Americi...do sada ovde mi melje sve sto unesem.. e..bi ga i ako se prose..em negde nadam se da to nece biti na Minsku...bas ne bi imalo smisla... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Primecujem da uglavnom svi imaju osmeh na licu. Blago njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo gore na slici šta radi brat sa svinjskom glavom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 14, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Primecujem da uglavnom svi imaju osmeh na licu. Blago njima. I ja sam to isto primetio, rekao bih da su nasmejani zbog Zokija. U tim malim mestima im verovatno ne dolazi puno turista, a Zoki nije preterano zahtevan, lako se zblizi sa ljudima raznih profila a to znaci tim ljudima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 28 Napisano Decembar 14, 2016 U prolazu, 48 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo gore na slici šta radi brat sa svinjskom glavom 3:I ja se to pitam. To dok je Zoki namestao kadar Vijetnamac zaboravio da mu je brener upaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Decembar 14, 2016 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me samo gore na slici šta radi brat sa svinjskom glavom Pali dlake,sta bi drugo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...